עבור לתוכן

איזה רזולוציה אני יכול לשים??

Featured Replies

פורסם

אז ככה יש לי מחשב חדש אתם יכולים לראות בצד<<<למטה יש לי מבך 22' של AOC ואת הכרטיס מסך שרואים במפרט ורציתי לדעת אם אני יכול לשים 1600x1200 או שכדי יותר נמוך כדי לא להרוס משהו??

תודה מראש לעוזרים.

פורסם

מסכי LCD לא יכולים להציג יותר מהרזולוציה המקסימלית שלהם, שבמקרה שלך זה 1680 על 1050.

פורסם

:hizuk:

מה גם שאין לך מה לחשוש לגבי "להרוס משהו".

בסה"כ הרזולוציה המקסימלית היא הטבעית של המסך, כלומר המסך שלך נועד לפעול ב-1680X1050 וכך אתה תראה בו את התמונה הכי טוב.

נקודה אחרת היא במשחקים- במידה ויש לך מפרט חלש שלא מסוגל להריץ רזולוציה גבוהה, אז במשחק הספציפי תוריד את הרזולוציה קצת.

פורסם
  • מחבר

טוב תודה ו

:hizuk:

מה גם שאין לך מה לחשוש לגבי "להרוס משהו".

בסה"כ הרזולוציה המקסימלית היא הטבעית של המסך, כלומר המסך שלך נועד לפעול ב-1680X1050 וכך אתה תראה בו את התמונה הכי טוב.

נקודה אחרת היא במשחקים- במידה ויש לך מפרט חלש שלא מסוגל להריץ רזולוציה גבוהה, אז במשחק הספציפי תוריד את הרזולוציה קצת.

תסתכל על המפרט שלי בצד בבקשה... אתה חושב שהוא חלש??

פורסם

טוב תודה ו

תסתכל על המפרט שלי בצד בבקשה... אתה חושב שהוא חלש??

יש לך מפרט חזק שמתאים בדיוק לרזולוציה של 22 אינץ'. ממה בדיוק אתה מפחד?

פורסם
  • מחבר

בסדר תודה אני ישים על 1680X1050 או פחות תודה.

פורסם

אכן יש לך מפרט מעולה- יריץ לך משחקים על הרזולוציה הנ"ל ללא שום בעיה.

פורסם
  • מחבר

טוב תודה לכולם מאוד עזרתם לי :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים