פורסם 2008 בנובמבר 617 שנים אז ככה יש לי מחשב חדש אתם יכולים לראות בצד<<<למטה יש לי מבך 22' של AOC ואת הכרטיס מסך שרואים במפרט ורציתי לדעת אם אני יכול לשים 1600x1200 או שכדי יותר נמוך כדי לא להרוס משהו??תודה מראש לעוזרים.
פורסם 2008 בנובמבר 617 שנים מסכי LCD לא יכולים להציג יותר מהרזולוציה המקסימלית שלהם, שבמקרה שלך זה 1680 על 1050.
פורסם 2008 בנובמבר 617 שנים :hizuk:מה גם שאין לך מה לחשוש לגבי "להרוס משהו".בסה"כ הרזולוציה המקסימלית היא הטבעית של המסך, כלומר המסך שלך נועד לפעול ב-1680X1050 וכך אתה תראה בו את התמונה הכי טוב.נקודה אחרת היא במשחקים- במידה ויש לך מפרט חלש שלא מסוגל להריץ רזולוציה גבוהה, אז במשחק הספציפי תוריד את הרזולוציה קצת.
פורסם 2008 בנובמבר 617 שנים מחבר טוב תודה ו :hizuk:מה גם שאין לך מה לחשוש לגבי "להרוס משהו".בסה"כ הרזולוציה המקסימלית היא הטבעית של המסך, כלומר המסך שלך נועד לפעול ב-1680X1050 וכך אתה תראה בו את התמונה הכי טוב.נקודה אחרת היא במשחקים- במידה ויש לך מפרט חלש שלא מסוגל להריץ רזולוציה גבוהה, אז במשחק הספציפי תוריד את הרזולוציה קצת.תסתכל על המפרט שלי בצד בבקשה... אתה חושב שהוא חלש??
פורסם 2008 בנובמבר 617 שנים טוב תודה ותסתכל על המפרט שלי בצד בבקשה... אתה חושב שהוא חלש??יש לך מפרט חזק שמתאים בדיוק לרזולוציה של 22 אינץ'. ממה בדיוק אתה מפחד?
פורסם 2008 בנובמבר 617 שנים מחבר טוב תודה לכולם מאוד עזרתם לי :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs:
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.