עבור לתוכן

מחשב נתקע (לא במצב מסויים)

Featured Replies

פורסם

שלום שאלה לי לכל המוחות כאן, מכיוון שבדקתי בחוגים הקרובים אלי ומשם לא קיבלתי תשובה אני פונה לעזרת המומחים ;D

אז ככה, המחשב שלי חדש (כל הרכיבים הפנימיים) כלומר לוח אם מעבד ספק כרטיס מסך זיכרון אפילו המארז חדש. הדבר היחיד שנשאר מהמחשב הקודם זה מסך

רמקולים מקלדת וצורב DVD.

הבעיה היא כזו. המחשב פשוט נתקע (עושה freez) לא ניתן להזיז עכבר וגם המקלדת לא מגיבה כך שאי אפשר לעשות ctrl Alt Del .

זה לא קורה במצב מסויים אחד. ניסיתי להשאיר את המחשב דלוק בלי להפעיל אף תוכנה והוא נתקע. מה שגורם לי כל פעם מחדש לכבות אותו ידנית.

החלפתי את המקלדת וזה עדיין קרה היום החלפתי את הצורב וזה עדיין קורה. הבעיה היא שזה לא כל פעם ואין לי מושג ממה זה.

המסך מחובר עם מתאם שגם אותו החלפתי אחרי שקניתי את המחשב החדש כך שזה לא המתאם או הכרטיס מסך שגם הוא חדש כמו שאמרתי מקודם.

אפילו המודם שלי הוחלף והבעיה עדיין לא נפתרה.

עכשיו רק לידע כללי הבעיה הזאת מוכרת לי מהמחשב הקודם שהיה לי. המחשב הקודם היה מחובר לאותו המקום שהמחשב החדש מחובר אליו ולכן היום החלטתי לנסות

ולחבר את המחשב החדש לנקודות חשמל אחרת בחדר (כל שאר המכשירים מחוברים למפצל אחד) האם יכול להיות שזאת הבעיה???

מישהו מכיר את התופעה הזאת???

אשמח לעזרה

פורסם

בתור התחלה תבדוק טמפרטורה של המעבד עם תוכנה בשם everest ותעדכן.

פורסם

אם אתה שואל אותי בתור התחלה , הייתי הולך על הספק כוח..

איזה ספק יש לך ?

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובות דבר ראשון.

לגבי הטמפרטורה : הורדתי את everest כבר ובדקתי טמפ' הכל תקין לא מגיע למעל ל-60 מעלות.

לגבי הספק אני לא זוכר כרגע את הדגם המדוייק אבל הספק של חברת HEC - 500W .

הספק חדש לגמרי אני לא מאמין שהוא עושה בעיות (מה גם כפי שכתבתי לפני כן הבעיה מוכרת לי מהמחשב הקודם והספק לא עבר למחשב החדש).

:s05: אין לי מושג מה עוד לעשות.....

פורסם

הכרטיס מסך שלך מובנה על הלוח אם?

פורסם

מחשב יכול לקפוא מהרבה סיבות, בינהם:

1. לוח תקול - תעשה בדיקה ויזואלית לקבלים נפוחים /נוזלים, או לסימנים חריגים אחרי על הלוח.

2. זיכרון - תריץ memtest86 (אם יש לך 2 סטיקים, תריץ על כל אחד בנפרד, ותנסה גם לעבוד רק עם אחד מהם תראה אם זה ממשיך).

3. HD - גם אפשרי, תבדוק שאין ממנו רעשים מוזרים בזמן שהמחשב קופא, וכדי לשללול בודאות תריץ MHDD.

4. ספק - אם יש לך אחד חלופי, אז תבדוק איתו.

5. טמפרטורות - המחשב קופא רק בזמן מאמץ, או גם בזמן מנוחה ? מה טמפ' ? תנקה אבק.

תעדכן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים