עבור לתוכן

בעיה בהתקנת דרייבר לרשת האלחוטית במחשב נייד חדש

Featured Replies

פורסם

היום התחדשתי לי במחשב נייד חדש מדגם GIGABYTE W468N.

לאחר שהתקנתי את המערכת הפעלה, הכנסתי את הדיסק עם כל הדרייברים, דיסק שקיבלתי מג'יגבייט. נראה שהכל עובד טוב ויפה חוץ מהכרטיס רשת.

זאת הפעם הראשונה שלי עם רשת אלחוטית, אז יכול להיות שיש משהו שאני לא מבין.

כל פעם שאני מנסה להתקין דריבר לכרטיס רשת, ממשיכה לקפוץ לי הודעה של DRIVER NOT INSTALLED וקופץ לי חלון של

INTEL WIRELESS

TROUBLESHOOTER

רק שהוא לא ממש יעיל. המחשב שלי בכלל לא מזהה את הרכיב.

כשאני מפעיל בפותר בעיות הזה דיאגנוסטיקה, אני מקבל ב HARDWARE TEST

"wireless hardware is not bound to transport driver"

ניסיתי להוריד גם דריבר מהאתר של אינטל, אך גם זה היה ללא הצלחה.

יכול להיות שהבעיה היא בחומרה, או שאני עושה משהו לא נכון?

פורסם

יכול להיות שאני טועה, כי את הדגם שציינת אני לא מכיר,

אבל בעבר יצא לי לשמוע על ניידים של גיגהבייט שבדיסק של הדרייברים מקבלים דרייבר לכרטיס רשת אלחוטי מסוג אחד, אבל שמרכיבים אותו בארץ אצל היבואן משתמשים בסוג אחר.

תתקשר לחנות שקנית משם, תגיד להם שיש לך בעיה ושאמרו לך שיכול להיות שקיבלת דרייבר לא נכון והם יוכלו להגיד לך או לברר את הדגם המדוייק של הכרטיס רשת שיש לך, או שתחסוך את כל זה ותתקין EVEREST \ SANDRA ותבדוק שם

אחרי זה תכנס לאתר של גיגהבייט ותחפש דרייבר ותוכנה לפי הדגם

לינק לכרטיסי רשת של גיגהבייט - http://www.gigabyte.com.tw/Products/Communication/Products_List.aspx?ClassName=Wireless+Module

מקווה שעזרתי.

נ.ב - המחשב מזהה שיש כרטיס נכון? זה לא במקרה מצב של כרטיס רשת מכובה נכון ?? :nutty:

פורסם
  • מחבר

המחשב מזהה שיש כרטיס כלשהו ורושם שאין דרייבר, למרות שניסיתי להתקין כבר פעמיים.

כרטיס רשת צריך להדליק?! מה? מי? איך? איפה?

אני חדש עם כל נושא הניידים והרשתות האלחוטיות, נא להתייחס ברחמנות

פורסם

אם המחשב מזהה את הכרטיס ולא את הדרייבר את מה שרשמתי בסוף לא משנה

תחפש דרך תוכנה בדיוק את סוג הכרטיס או שתדבר עם החנות \ יבואן מאיפה שקנית ותוריד מהלינק שנתתי לך דרייבר מתאים

יש סיכוי שקיבלת דרייבר לא נכון כי בארץ החליטו להרכיב כרטיס אלחוטי שונה מהמפרט המקורי של גיגהבייט.

פורסם
  • מחבר

לפי שתי התוכנות כרטיס הרשת הוא של broadcom, הבעיה היא שהוא לא מראה איזה דגם. באתר שלהם יש הסבר, איך לברר איזה כרטיס, אבל שום דבר לא תואם להסברים. כנראה שמחר אני אצטרך לדבר איתם. לא מבין מה זה החוצפה הזאת, לשים כרטיס רשת אחר :pissed:.

תודה בכל מקרה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים