עבור לתוכן

קניתי מעבד BOX, וקיבלתי מעבד באריזה לא מקורית (Tray?)

Featured Replies

פורסם

הזמנתי מעבד E8400 BOX מהאתר בקישור, וקיבלתי מעבד באריזה לא מקורית (של איזשהו מכשיר הקלטה) עטוף בנייר פצפצים וללא כל ספרות נלווית או דפי אחריות.

לפי הבנתי, מעבד BOX אמור להגיע באריזה מקורית של היצרן, ומלווה בספרות המסבירה כיצד להתקין את המעבד, מתייחסת לאחריות, ומעידה על מקוריות המוצר.

אני צודק?

לפי הבנתי, המעבד שקיבלתי הוא בעצם tray, שעולה לרוב כ-100 שקלים פחות, ואין לי אפשרות לדעת האם הוא חדש או מקורי.

צירפתי תמונה של המעבד שקיבלתי ואריזתו.

p5020016iy4.th.jpg

פורסם

ערוך בבקשה את הכותרת לפי חוקי הפורום:

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=366877.0

אם יש לך serial number וקיבלת איתו קירור מקורי של אינטל, אז זה לא TRAY. זה BOX.

זה שהם נתנו לך קופסה שאינה המקורית זה כבר עניין אחר. תבקש להחליף אם אתה רואה לנכון.

פורסם
  • מחבר

תיקנתי את הכותרת, מתנצל.

איפה יופיע ה-S/N? (על גבי המעבד?)

המעבד הגיע עם קירור. (אני משער שמקורי של אינטל, אבל העדפתי שלא לפתוח את נייר הפצפצים לפני שאשתכנע שאני לא מעוניין להחזיר אותו לחנות)

מה בנוגע להסברים ביחס להתקנת המעבד בתושבת, ודפים המעידים על אחריות?

המעבד הגיע ללא כל מסמכים נלווים.

פורסם

אתה בטוח שלא ביקשת מעבד Tray וקירור בנפרד?

בכל אופן.. המדבקה באריזה המקורית היא על הקופסה. המדבקה של הSN. ובעזרתו החנות יודעת שהמוצר נקנה מהם וכך הם יכולים לממש לך אחריות במידת הצורך. אין קשר לחוברות, בחוברות יש מידע מסוג אחר..

אני בכל מקרה הייתי מתעקש שיחליפו לי.

פורסם

מעבד BOX כשמו כן הוא

מגיע ארוז באריזה של היצרן (סגור) ומכיל מעבד וקרור.

האריזה הפנימית עשוויה מבליסטר פלסטי המוצאם להכיל את המעבד והקרור בנפרד.

כל אריזה בצורה אחרת מלמדת על דבר "אחר"

יש בשוק קרורים מזוייפים עם מדבקת אינטל על המאוורר.

ניתן להשוות על ידי שקילה או בחינה של גובה הקרור האם זה זיוף או קרור מקורי.

ההפרש במחיר הוא הרבה יותר קטן מהסכום שמוזכר מעלה.

מכיוון שמתח הרווחים על מעבדים הינו זעום והתחרות גבוהה, ההוזלה היא בכך שאת המעבד מייבאים באוויר בעוד שאת הקרור מייבאים בים

וכך חוסכים עוד כמה שקלים ביבוא.

צביקה

פורסם
  • מחבר

טוב, התקשרתי אליהם, והוסבר לי (בשיחה שהוקלטה) שהם מתחייבים לספק אחריות לכל החיים למעבד.

הם טענו שהם מתקשרים לכל לקוח ומסבירים לו שלא מדובר באמת במארז BOX, ומשונה שלא קיבלתי שיחה. אבל, כאמור, זה לא נאמר לי, ובין אם כך ובין אם כך, אין ספק שמה שרשום באתר שלהם שקרי. (בטלפון הם טענו שהם לא מוכרים כלל מעבדי BOX)

אבל מאחר שלא תהיה לי בעיה לוודא שקיבלתי את המוצר שהם טוענים שקיבלתי, אני די מרוצה, וחושב שאשאר עם המעבד שלי למרות הכל.

פרט אחד שמטריד אותי, הוא האפשרות שהקירור לא מקורי. (מה שיוכל לגרום לנזק ולהרעת ביצועי המעבד שלי) איך אוכל לבדוק זאת? (למרות שאני שוקל לקנות קירור חלופי בכל מקרה)

פורסם

בנוסף למה שצביקה ציין שני משווקים בלעדיים בארץ מורשים על ידי אינטל:

1.איסטרוניקס - שמוסמכת למכור את כל מוצרי אינטל ללא יוצא מהכלל.

2.חיון הפצה - שמוכר מעבדים אך אינו מורשה למכור מוצרים אחרים.

נאמר כבר כמה פעמים: מעבד אינטל שאינו נמכר דרך משווק מורשה/חנות מורשית אינו בר אחריות ע"י אינטל ישראל ובחלק מהמקרים ע"י אינטל העולמית.

האחריות היא לשלוש שנים על ידי אינטל במידה והמוצר הוא BOX, קרי מעבד ארוז ע"י אינטל עם אריזה של אינטל וכוללת מאורר מקורי.

הבעיה אתכם שאתם מחפשים מעבד בעוד 20 שקל או יותר זול במקום לרכוש דרך חנות מורשית ובאריזה מקורית.

אגב, חנות שמקבלת IPI מאינטל אינה רשאית למכור מעבדי OEM.

מעבד OEM אינו באחריות אינטל, נקודה. באם יש לך בעיה עם מעבד כזה אתה תשבור את הראש שלך מול החנות/יבואן לא רשמי שעלול להתנער מאחריות מסיבה זו או אחרת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים