פורסם 2008 בנובמבר 817 שנים מחבר אוקיי מצאתי מפצל והצלחתי להתקין את שלושת המאוורריםעכשיו המחשב עולהוובתוכנה של הלוח אם המסטר ביפ מסומן בV ומהמחשב מצפצףכשאני מוריד את המסטר ביפ הוא לא מצפצף ...עכשיו אני רק מעלים את הבעיה ולא פותר אותהאיך אני מברר מה הבעיה ?
פורסם 2008 בנובמבר 917 שנים מחבר אוקי תקלה חדשה חחח המחשב עכשיו בכלל לא ניתן להדליק אותו, אחרי שהוא פעל בצורה מעולה.. הצג שעל הלוח אם מראה את כמות המתח המתקבלת... עכישו הוא מראה 0.0 [כלומר 0 ] ולא ניתן להדליק את המחשב, אני מיואש
פורסם 2008 בנובמבר 1117 שנים פותח התרד...נתק את הספק ותרכיב הכל כמו שצריך....כמו כן אפס את הביוס..ותראה אם יש חדש..
פורסם 2008 בנובמבר 1117 שנים במקרה של תקלה, הצג על הלוח יראה את מספר התקלה. בסוף החוברת של הלוח רשום מה מיצג כל מספר.אתה מוזמן לעיין בטבלה הבא, שמציגה עבור כל ביוס, מה אומרים הצפצופים:http://www.computerhope.com/beep.htm#08כמו כן אפס את הביוס..ממליץ לך על זה מאוד.
פורסם 2008 בנובמבר 1117 שנים מחבר בדקתי את הקטע לש הצפצופים..כרגע זה לא משנה כי פשוט אין צפצופים ... המחשב פשוט לא נדלק ... הוא לא מקבל מתח
פורסם 2008 בנובמבר 1317 שנים מה זה לא מקבל מתח ? הנורה חיווי על גבי הלוחא נדלקת ? נסה לקצר את הספק ולראות אם המאוורר שלו נדלק..בכל מקרה נסה את מזלך עם ספק אחר..
פורסם 2008 בנובמבר 1417 שנים מחבר הנורה נדלקת יש את ה"מד מתח" של הלוח אם והוא מציג 0... אני לוחץ על הכפתור של ההפעלה ופשוט כלום לא קורה
פורסם 2008 בנובמבר 1417 שנים תנסה להצליב עם מחשב דומה חלקים: ספק/לוח אם/זכרונות/מעבד...אני לא רואה שום דרך למצוא את הבעיה במחשב שלך ללא עזרה מחלקים תקינים.במידה ואין אפשרות - מעבדה - שם כבר יש להם הכל
פורסם 2008 בנובמבר 1417 שנים יש לי משהו שבטוח יפתור לך את הבעיהקח את המחשב למישהו שמבין מהחיים שלו שירכיב לך את הספק כמו שצריך.לא חבל שתעשה נזק למחשב שלך בגלל חוסר ידע בסיסי?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.