עבור לתוכן

ASUS GeForce 4 4600 128mb

Featured Replies

פורסם

למישהו יש מושג האם הכרטיס הנ"ל יגיע עם יציאת טלויזיה וכניסת וידאו ואם יש לכרטיס דגם DELUXE עם משקפי תלת מימד?

• תגובות 33
  • צפיות 3.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

סביר להזניח ( ;D) שכן, אסוס תמיד מוציאים כרטיסים עם פיצ'רים לא נחוצים...

פורסם

דווקא סביר להניח שלא...

גירסת ה-Deluxe יוצאת תמיד זמן-מה אחרי גירסת ה-Pure (שהם מוציאים מהר כדי "להיות ראשונים"..), ותהיה בטוח שאם מישהו ימכור את גירסת ה-Deluxe הוא יטרח לציין את זה במפורש (ולקחת על זה עוד כסף..)

פורסם
  • מחבר

יש לי אפשרות לבחור בין

ASUS GEFORCE 3 TI500 DELUXE שמגיע עם יציאת טלויזיה, כניסת וידיאו ומשקפי תלת מימד

או לחכות ל

ASUS GEFORCE 4 4600 שאין לאף אחד נתונים עליו.

לקנות את הGEFORCE3 המשופצר הזה שבאמת נראה מושקע או לחכות?

פורסם

תחכה קצת

במחיר של ה3 הנ"ל תוכל לקנות את ה4 שייתן יתרון קל בביצועים אבל איכויות יותר טובות

פורסם

ברור שאת ה4600

אני הייתי לוקח אותו לפחות

לא רק שאני לא צריך את המשקפיים כמו כולם

גם את היציאת טלוויזיה ווידאיו אני לא צריך

אחרי הכל , כרטיס מסך זה בשביל משחקים ולא לכל השטויות שמסביב

פורסם

אבל זה אחלה שיש

למשל יציאה לטלוויזיה זה טוב כל השאר קצת מיותר אין כמו "לשכור" סרט ולראות אותו על הטלוויזיה מאשר על מסך מחשב.....

פורסם
  • מחבר

בעקרון אני מחפש כרטיס מסך שיהיה מסוגל לעמוד ברזולוציה גבוהה עד כמה שאפשר במשחקים.

יש לי מסך 19" ולכן אני רוצה לקנות כ.מסך שיהיה מסוגל לעמוד ברזולוציה של 1200*1600 ב32 ביט מבלי שיקרוס לי או יקרטע במהלך המשחק.

האם יהיה הבדל שנראה לעין בין TI500 לבין 4600 ברזולוציה כזאת גבוהה?

והאם הכרטיסים האלה יכולים לעמוד בזה?

עריכה:

יש לי P42000.

פורסם

כל כרטיס יעמוד בזה.....

חלק יקרטעו וחלק לא ברזולוציה כזו רוב הכרטיסים יקרטעו אני לא מבין למה אתה מריץ בכזאת רזולוציה גבוהה תוריד ל1280\1024 ותיהנה ממשחק חלק בהרבה

פורסם
  • מחבר

כרגע אני עם GEFORCE2 MX200 והרזולוציה המקסימלית שאפשר לעבוד איתו מבלי שהוא יקרטע זה 768*1024 ב16 ביט. כל מה שמעל זה מתחיל לקרטע, 32 ביט זה כבר התעללות. חשבתי שהמעבד "יעזור" לו קצת, אבל מסתבר שלא :-/

פורסם

במשחקים צוואר הבקבוק הוא תמיד כרטיס המסך

תשמע לא כדי לך גם ככה לשחק ברזולוציות גבוהות מדי כי זה לא נותן הברה הבדל וזה פחות או יותר אותו דבר חוץ מההבדלים בכמויות הפריימים שלא יזוזו לך אם תשחק ברזולוציות ככל כך גבוהות

פורסם

הרשה לי מולר לך משהו:

אם אתה קונה את ה- Ti4600 ולא את ה- Ti4400 אתה אידיוט גמור.

פורסם

אבל למה להשתמש במילים כמו אידיוט?

אי אפשר לנסח את זה אחרת?

פורסם
  • מחבר

הסבר, נמק והבא דוגמאות...

ועכשיו ברצינות, מה הסיבה?

פורסם

\/

||

||

||

מה שאני מתכוון לעשות ;D

עריכה - התכוונתי למה ש YUV YUV אמר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים