עבור לתוכן

עזרה בהרצת 3DMark06 על HD4870 CrossFire במבחן FireFly

Featured Replies

פורסם

שלום,

בקשה לעזרה... בניתי מחשב חדש סביב QX9770 ושני כרטיסי HD4870 של Palit. ;D

כשאני מריץ 3DMark06 על כרטיס אחד, אין כל בעיה, אני מקבל תוצאות סביב ה-15000 והכול טוב.

כשאני מחבר את שניהם, ומריץ, אז המבחן הראשון Proxycon רץ יפה, שום בעיות (סביב 130 פריימים במקסימום), כשהתוכנה עוברת למבחן השני - Firefly Forest, אני מקבל מסך שחור ולאחרי מספר שניות פריים אחד תקוע לשנייה או שתיים, שוב מסך שחור, שוב פריים וחוזר חלילה.

ניסיתי להוריד מהירויות של הכרטיסים הרבה מתחת למהירות סטוק, הורדתי מהירות מעבד, הורדתי מהירות זיכרון, החלפתי ספק כוח, ממש הקפאתי את החדר ל16 מעלות והוספתי מאוורים, עדכנתי דרייברים, התקנתי hotfix, בקיצור - ניסיתי הכל ואני אובד עצות... ניסיתי לחקור באינטרנט ולא הגעתי לשום דבר משמעותי חוץ מלהוריד מהירות מעבד (מה שכבר ניסיתי), יש לכם רעיונות? :s07:

פורסם

תוריד ת3DMARK החדש יכול להיות שזה יפתור לך אולי פשוט ב06 אין תמיכה בCF של HD4870 מאוד יכול להיות תנסה מקסימום עזוב את זה זאת סתם בדיקה שלא נותנת לך כלום חוץ מי תוצאה :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

בנוסף, יש לי בעיה מעניינת - כשאני עושה reboot למחשב אני מקבל על מסך הLDC, בlogin של Windows וגם לאחריו רזולוציה מוזרה - כך שלמעשה אני רואה רק חלק קטן מה-desktop ואם אני מזיז את העכבר אז הוא מזיז את כל התמונה, כאילו שאני נמצא ברזולוציה שהיא יותר ממה שהמסך מאפשר ולכן התמונה מחוץ למסך. (הרזולוציה כל הזמן על 1920X1200)

אחרי שwindows עולה, כשאני מזיז לרזולוציה אחרת, מאשר את הפעולה, ולאחר מכן מחזיר ל-1920X1200 אז זה מסתדר ואני רואה את כל המסך בסדר... עד לreboot הבא - וחוזר חלילה... מה לדעתכם הבעיה?

פורסם
  • מחבר

עברו יומיים - לאף אחד אין רעיון? :s05:

פורסם

אולי ההתקנה שלהם מבחינת חומרה לא טובה?

נניח איפה שיושבים?

או משהו כזה?

פורסם

השאלה שלך השתנתה אז תשנה את הכותרת בהתאם.

פורסם
  • מחבר

פתרתי את הבעיה, התקנתי מערכת הפעלה מחדש, דרייברים אחרונים והכל נפתר...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים