פורסם 2008 בנובמבר 517 שנים עבדתי במחשב שלי פתאום הוא נכבה והפעיל את עצמו מחדשואז הוא התחיל לעשות רעשים והוא מבקש דיסקט Aאין לי מוסג למה זה קרה ככה פתאום זה לא היה אמור לקרות לא התקנתי ולא עשיתי כלוםשאלה עכשיו היא איך אני מעדכן את הביוס דרך הפלופיעל הרכיב של הביוס שלי היה מדבקה ועליה כתוב:686AMIBIOS1999BU873180השמח לכל עזרהרק על תגידו לי לקנות מחשב או רכיבים חדשים כי זה לא פיתרון ואין תקציב
פורסם 2008 בנובמבר 517 שנים עידכון ביוס לא קשור ולא יעזור.האם כאשר כתוב להכניס דיסקט לפלופי כתוב משהו נוסף ?
פורסם 2008 בנובמבר 517 שנים מחבר לא כתוב כלוםשאני מפעיל את המחשב הוא עושה רעשים כאילו אין כרטיס מסך או זיכרוןאבל הצלילים כמובן שוניםהדבר היחידי שהוא עושה זה הוא מנסה לקרוא מידע מכונן דיסקטיםאין לי מוסג איך לסדר את הבעיהאגב הלוח אם דגם: ms9327e+(usb)
פורסם 2008 בנובמבר 517 שנים מחבר לא קיבלתי את החוברת מתי שקניתי את המחשבלמרות שהורדתי אותה בפורמט PDF במקרהבכל מקרה תודה רבה לך על העזרההצלחתי לפתור את הבעיה בעזרת איפוס הביוסאני בכל זאת רוצה לעדכן את הביוס הפחד היחידי שלי זה שאם אני מעדכן לא נכון או לא טוב אין לי Q-FLASH
פורסם 2008 בנובמבר 517 שנים אם המחשב עובד באופן תקין אז אין צורך לעדכן את הביוס.שלא תחשוב שאם תעדכן את הביוס המחשב יעבוד יותר טוב.ובכלל לגבי הביוס תופס המשפט הטוב והישן: "אם זה עובד אל תיגע".
פורסם 2008 בנובמבר 517 שנים מחבר כן אבל אני לא רוצה שיקרה לי שוב מה שכבר קרהאני רוצה למנוע את זה בעתידיש לך עצות כל שהם?
פורסם 2008 בנובמבר 517 שנים אתה יכול להכנס לאתר של יצרן לוח האם ולראות מה השתנה בגרסאות החדשות של הביוס לעומת הגירסה שיש לך.אם לא בוצעו תיקונים קריטיים אז אין לך מה לעדכן את הביוס.סיבה אפשרית למה איפוס הגדרות הביוס פתר את הבעיה זה כי ההגדרות לא התאימו לחומרה. לכן אני ממליץ לך להכנס לביוס ולקבוע את כל ההגדרות באופן ידני: תדרים, מתחים, תיזמונים.
פורסם 2008 בנובמבר 517 שנים מחבר אני לא מהנדס שאני יתחיל להגדיר ידני את כל ה - I\O של PS2 וכל ה IRQ של יציאות ה COM1 COM2 וכל שאר הדברים שיש בביוסחוץ מזה זה עבד טוב לאורך זמןהאתר של היצרן מתמחפש פתרון אחר.. האם כדי או לא כדי לעדכןמה שגם שגורם לי לרצות לעדכן זה השנה של הביוס 1999 דאמת אנחנו עוד מאת ב 200910 שנים! לא היה שום עידכון במשך כל הזמן הזה?
פורסם 2008 בנובמבר 517 שנים משפט שאומרים : "אם זה עובד אל תנסה לתקן"אתה יכול לעדכן זה לא הבעיה .. אם הכל עובד , חלאסמה שקרה לא קשור לעידכון ביוס , אם יש ציפצופים תראה בחוברת הלוח איזה יצרן ביוס יש , תבדוק בסטיקי את הפירוש של הציפצופים ותדע מה קורה בחוברת יש את ההגדרות של הביוס , תמצא ותשנה את מה שצריך
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.