פורסם 2008 בנובמבר 517 שנים ברגע שמדליקים את המחשב הוא מתחיל לצפצף, משהוא כמו ציפצוף לשנייה.על המסך לא מופיע כלום אלא זה מתחיל לפני שהמסך מתחיל להגיב, וזה נמשך עד שמוציאים אותו מהחשמל.אני לא יודע איזה מערכת הפעלה מותקנת בו אבל אני מנחש שזה חלונות 2000\98 .נניח שהמידע שעל המחשב לא חשוב מה אפשר לעשות ?????
פורסם 2008 בנובמבר 517 שנים קודם כל, גם לחיצה רצופה של 4 שניות על כפתור ההדלקה אמורה לכבות את המחשב.לפי תיאור הבעיה שלך אני מניח שהתקלה היא בזיכרונות.תפתח את המחשב (כשהוא לא בחשמל) ותנתק את הזיכרונות , במידה ואתה מנסה להדליק ועדיין אותו צפצוף, אז התקלה בזיכרונות.אם הצפצוף שונה אז הבעיה בכרטיס מסך.אם הבעיה בזיכרונות אז תחזיר רק זיכרון אחד ותנסה להדליק, במדה ולא נדלק ויש לך יותר מזיכרון אחד תנסה להחליף ולנסות שובכמובן שפירוק זיכרונות רק כשהמחשב כבוי
פורסם 2008 בנובמבר 517 שנים תבדוק בחוברת הלוח M בקטע איפה מדברים על הביוס , תבדוק באיזה יצרן מדובר ושם צריכים לדבר על ציפצופים ..במידה ואין מידע על הצפצופים .. אתה יכול לבדוק בסטיקי בפורום במידה ואין חוברת , אתה יכול להיכנס לאתר של יצרן הלוח ושם לציין את הלוח M שלך ותוריד את הMANUALבמידה ואתה לא יודע מה היצרן של הלוח M שלך והדגם , תוריד תוכנה CPU-Z או EVEREST ותבדוק את זהאו תיכנס לStart -->All Programs -->ACCESSORIES -->SYSTEM TOOLS -->SYSTEM INFORMATIONושם זה כתוב , לא תמיד!!!
פורסם 2008 בנובמבר 517 שנים לפי המערכות הפעלה שציינת אני מניח שמדובר במחשב בן כמה שנים טובותיש סיכוי שמדובר בלכלוך \ אבק על הזיכרונות ו\או כ.מסךבמידה ואתה יודע לפרק, תוציא את הכרטיס מסך והזיכרונות, תנקה בפנים - לחץ אוויר \ קומפרסור \ BLOWER \ או אפילו פאן של שיער (על קור!!!)אחרי שהבפנים יהיה נקי, תוודא שגם הרכיבים נקיים מאבק, במידה ויש שם לכלוך, תוריד אותו בעזרת מחק (כמו שמשתמשים בבית ספר למחוק עיפרון) על החיבורים בחלק התחתוןאז תחבר חזרה, תוודא שיושב כמו שצריך, תחבר לחשמל ותנסה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.