פורסם 2008 בנובמבר 617 שנים ULTRA DURABLE 3 זה הכפלה של כמות הנחושת במשולב במעגל המודפס (PCB)..מה שיתרום להתנגדות נמוכה יותר...התמודדות טובה יותר עם מתחים...ובסופו של דבר פיזור חום יעיל יותר וגם יכולת OC משופרת..
פורסם 2008 בנובמבר 617 שנים אין..אין על GIGABYTE בלוחות אם. אתה מזה טועה! MSI לא רואה אותם אני חושב ואסוס לא רואה לא את זאת ולא את זאת
פורסם 2008 בנובמבר 717 שנים אתה מזה טועה! MSI לא רואה אותם אני חושב ואסוס לא רואה לא את זאת ולא את זאת תחשוב... ומה אומר לך בדיוק שאסוס "לא רואים" את האחרים, פיצ'רים לאוברקלוקרים עצבניים? זה גם יש בלוחות ג'יגהבייט, אז אתה מוכן להסביר את עצמך?!
פורסם 2008 בנובמבר 717 שנים מבחינת איכות אני חושב ....בחיים אני לא יקח לוח של G כולם נדפקים אחרי 3-4 שניםכולם!לא ראיתי לוח אחד שלהם שאחרי 4 שנים לא נדפקרוב הבעיות שראיתי בעיות בכרטיס קול .....וכולם של ג'יגבייט..לוחות דפוקיםאםיש חברה שאני סומך עליהזה MSI
פורסם 2008 בנובמבר 717 שנים דבר ראשון, להגיד שכולם נדפקים זה דבר מטופש כן...אני מכיר הרבה אנשים שיש להם שנים רבות לוחות של ג'יגהבייט והם בסדר גמור!
פורסם 2008 בנובמבר 717 שנים ואני מכיר גם הרבה אנשים שהיו להם לוחות של ASUS שנדפקו אחרי שנתיים.ואני בעצמי מעדיף ASUS, אבל זה סתם עניין של הרגל. בת'כלס, לוחות באותה רמה, ולרוב זה עניין של מזל.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.