פורסם 2008 בנובמבר 417 שנים עיינתי בסטיקי והיה רשום להריץ את התוכנה כ 5 שעות בערךשמתי לב שחלק מהזכרונות הבדיקה עורכת חצי שעה בערך ואחרי הסיום היא ישר מריצה את הבדיקה מהתחלההשאלה היא האם הוא יכול לתת לי תוצאה אחרת בבדיקות נוספות? או שבדיקה אחת מספיקה ואין צורך להמשיך
פורסם 2008 בנובמבר 517 שנים למה אתה ממליץ על 3 שעות? מנסיוני (שהוא לא רב, ולכן אני שואל), מספיק לבצע PASS אחד. אם ממשיכים הבעיות ויש חשד מוגבר לבעיית זכרון, או אם אנחנו נואשים ולא מצליחים לחשוב מה לעשות הלאה, אז אפשר לתת לו כמה PASS-ים או אפילו שירוץ כל הלילה. אבל 3 שעות בתור צעד ראשון? נראה לי קצת הרבה.
פורסם 2008 בנובמבר 517 שנים אני מסכים ולא מסכים עם SASHKRIKזמן הבדיקה תלוי בכמות הזיכרון, ככל שיש יותר זיכרון כל בדיקה לוקחת יותר זמןבדיקה של מחשב עם 4גיגה זיכרון ב3 שעות תעשה בקושי 2 מחזוריםאם אתה משתמש בגרסה 2.01, אז 2-3 מחזורים אמורים לספק אותך במקרה של בדיקה שגרתית, במידה ויש לך חשד סביר להאמין שכן יש בעיה בזיכרון ועקב העובדה שMEMTEST עובד על בדיקות אקראיות, ההיתי נותן לו לרוץ לפחות 10-12 PASSהזמן משתנה לפי כמות ותדר זיכרון.
פורסם 2008 בנובמבר 717 שנים ההמלצה שלי לבצע לפחות שני מחזורי בדיקה. רוב המערכות מצליחות להשלים זאת במשך 3 שעות.אני אישית מתי שהוספתי זיכרון למחשב הרצתי את MEMTEST במשך 24 שעות !אבל אני לא אומר שכולם צריכים לעשות זאת.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.