פורסם 2008 בנובמבר 417 שנים שלום לכולם.. קניתי כרטיס מסך חדש גיפורס 9600GT ולפני שחיברתי אותו היה לי רידון 1300X המסך הכחול מופיע כשאני מפעיל את התוכנה 3DMark06 או כל משחק אחר צריך עזרה די דחוף כי מחר אני חוזר לצבא ואני לא רוצה שיהיו בעיות לאחותי במחשב שאני לא פה תודה לכל העוזרים :yelclap:
פורסם 2008 בנובמבר 417 שנים מחבר כן מחקתי אותם מההוספה והסרה של תוכנות והורדתי והתקנתי את הדריברים הכי חדשים של גי פורס
פורסם 2008 בנובמבר 417 שנים ערב טוב ,ברצוני לשאול , איזה וינדוס יש לך ? שנית , אתה יכול לצלם את המסך הכחול ולעלות תמונה כדי שנראה איפה הבעיה תנסה להיכנס לתיקייה הזאת אם קיימת : תיכנס להתחל , הפעלה (START -->RUN) %SystemRoot%\Minidumpאם יש קבצי MINIDUMP , תעלה אותם לפה (יש אנשים שמשנים את הפורמט של הקובץ , אל תשנה )
פורסם 2008 בנובמבר 417 שנים כשאתה רושם תגובה תלחץ על הכיתוב "אפשרויות נוספות" ואז תופיע אפשרות לצרף את הקובץ להודעה.
פורסם 2008 בנובמבר 417 שנים לא יודע אם יתן לעלות קובץ בפורמט כזה , בכ"א תנסה , אם לא תשים אותו /אותם בקובץ WINRAR או WINZIP ותעלה
פורסם 2008 בנובמבר 417 שנים מחבר ואלה הקבצים http://www.f2h.co.il/539571399 [br]פורסם בתאריך: 4.11.2008 בשעה 21:50:36 מצטער על הדאבל פוסט זה די דחוףףף עם תוכלו לעזור לי אני השמח מאוד האם אפשר לסדר את זה? ואם לא פירמוט והתקנה מחדש של הוינדוס יפתור את זה?
פורסם 2008 בנובמבר 417 שנים קודם כל תרגיע קצת , אנחנו פה עובדים על זה , אנחנו צריכים לנתח את הקבצים ולראות מי הגורם לבעיה , אני מבקש את סליחתך אבל אתה צריך להמתין תנשום עמוק..
פורסם 2008 בנובמבר 417 שנים מחבר חחח סבבה אחי מצטער אני בלחץ בגלל שמחר אני חוזר לבסיס ואני לא יכול להשאיר ככה את המחשב לאחותי
פורסם 2008 בנובמבר 417 שנים אין בעיה , פשוט החברה מטפלים בהרבה בעיות .. אז אני ניתחתי את רוב הקבצים , ויש בעיה כנראה בדרייבר של הכרטיס מסךקבצים שהם nv4_disp.dll , nv4_mini.sysאיזה וינדוס יש לך ??
פורסם 2008 בנובמבר 417 שנים מחבר לא התקנתי את CATALYST 8.10 יש לי גיפורס עכשיו לא רידון אז הסרתי את CATALYST 8.10כאילו יש ליNVIDIA
פורסם 2008 בנובמבר 417 שנים כן כן .. עכשיו ראיתי , סליחהאז יש לך 178.24 ? זה הדרייבר האחרון לכרטיס הזה ..ניסית להתקין את הדרייבר שבא עם הדיסק נכון ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.