עבור לתוכן

נתבים אלחוטיים וקרינה

Featured Replies

פורסם

שלום.

אני מחובר בעזרת מחשב נייח אחד לאינטרנט דרך HOT ו 012. מחובר דרך מודם terayon tj715x.

אני מעוניין ליצור רשת משולבת אלחוטי וחוטית - כלומר שהמחשב הנייח יהיה מחובר אל הנתב חוטית, ושהמחשב הנייד שארכוש בקרוב יתחבר אלחוטית.

הנקודה החשובה מבחינתי היא שהנתב ייצר מינימום קרינה, ואם יש בו אופציה של הדלקה וכיבוי של הרשת האלחוטית מבלי לפגוע בחוטית - מה טוב.

אני מבין שזה עלול לעלות לי בכך שהנתב לא יוכל להחזיק יותר מידיי מחשבים, אבל בהתחשב בזה שזאת תהיה רשת ביתית, אז נתב שמסוגל להחזיק רק מחשב אחד (אולי 2) ברשת חוטית ועוד 2 אלחוטית יספק אותי.

האם יש נתב כזה במחירים עממיים? :nixweiss:

תודה רבה על העזרה :yelclap:

אריאל

פורסם

הדבר הראשון שאתה צריך לעשות, אם אתה רוצה להקים רשת ביתית משולבת ראוטר, הוא להפטר מה-terayon ולהחליף למודם של מוטורולה (או משהו אחר ש-HOT מציע היום, לא קריטי).

בקשר לקרינה שפולט הראוטר, היא זניחה. ובכל ראוטר יש אפשרות לבטל את היכולת האלחוטית בממשק שלו, אם זה בכל זאת מפריע לך.

בקשר לראוטרים מומליצים, תריץ חיפוש בפורום כי כבר טחנו את הנושא הזה פה. ואם אתה רוצה שמישהו יעזור לך לבחור ראוטר מתאים לתקציב שלך, אז תפרסם אחד כזה (קצת קשה להבין מה זה עממי, 100?, 200?, 300?).

פורסם

יעשה את העבודה. רק שים לב, שאם מדובר בבית עם ממ"ד, שאתה מעוניין שתיהיה בו גם קליטה אז קח בחשבון שהיא כנראה תיהיה רעועה (אם בכלל), אז במקרה כזה עדיף ראוטר בתקן N (או רשת קווית).

ורק לידע כללי, הנתב הוא רכיב עצמאי, ולא תיהיה בעיה אם יהיו לך ברשת מחשבים עם XP או ויסטה, הוא יסתדר איתם.

פורסם
  • מחבר

שאלה אחרונה לסיום

יש לי מדפסת all in one

HP J5783

היא תוכל לשמש כמדפסת רשת או שאצטרך לנתק ולחבר כבלים כדי להדפיס מהנייד? :s07:

פורסם

לא תיהיה שום בעיה לשתף את המדפסת ברשת ע"י האשף של ה-Windows.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים