פורסם 2008 בנובמבר 417 שנים מקווה שזה הפורום המתאים.יש לי בעיה עם הדיסק הקשיח של המחשב הנייד. רוב הזמן הוא עובד בסדר, אבל מדי 2-3 שעות הוא משמיע תקתוק.הרצתי בדיקת SMART ב SPEEDFAN ויוצא 100% בסדר. הרעשים התחילו לפני שבועיים בערך.האם זה אומר שהדיסק עומד להתקלקל?
פורסם 2008 בנובמבר 417 שנים תוריד את תוכנת היצרן של הכונן(לא ציינת איזה כונן קשיח זה) ותריץ בדיקה.בכל מקרה - אני ממליץ לך שתגבה את כל המידע החשוב שנמצא על הכונן במהרה.רעשים כאלו מכריזים לרוב על סופו של הכונן בעתיד הקרוב.
פורסם 2008 בנובמבר 417 שנים תיקתקים מכיוון הדיסק הקשיח, כמו ש-Milk-Inc אמר, אומרים בדר"כ שהדיסק לקראת סוף חייו.התוכנה יכולה להגיד מה שהיא רוצה, אבל כאמור אם אתה שומע תיקתוקים...זה כנראה הסוף שלו.
פורסם 2008 בנובמבר 517 שנים יש לי בהרדיסק שלי החדש של WDכל פעם שהוא חושב חזק הוא עושה תק ושומעים את זהזה הרדיסק חדש והוא טוב ועובד מעולהמזה יכול להיות לפי דעתכם?
פורסם 2008 בנובמבר 517 שנים אתה יכול לבדוק אותו באמצעות תוכנת הדיאגנוסטיקה של חברת WDhttp://support.wdc.com/product/download.asp?groupid=606〈=en
פורסם 2008 בנובמבר 517 שנים !! אל תעז להריץ שום תוכנה לפני שתגבה את המידע החשוב לך על הדיסק הקשיח !! אחרת, "התוכנה" [שמאמצת את הדיסק כדי לבדוק את כשירותו] עלולה לנעוץ את המסמר האחרון בארון הקבורה של הדיסק שלך...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.