עבור לתוכן

המחשב קורס אחרי מסכים כחולים... + עוד בעיה.

Featured Replies

פורסם

קודם כל... אני יודע שזה הפעם המי יודע כמה שפותחים ת'רד כזה.. עברתי על הת'רדים האחרים וניסיתי לבדוק מקרה דומה לשלי

אך לא מצאתי.

הבעיה:

מידי פעם, לאחרונה קורה יותר, באמצע משחק או שימוש רגיל במחשב, עולה לי מסך כחול וקורס כמובן ישר אחרי.

אני בטוח שחום זה לא הבעיה, הקירור במחשב מעולה. יכול להיות שזה בעיה של תוכנה חדשה שמותקנת?

בעיה נוספת שהייתה לי ולא קרתה למען האמת הרבה זנו היא רעש שמגיעה מה HD שנשמע כמו קליק ואחרי זה היא פתאום מאיצה לכמה שניות ואז משתתקת שוב,

מה לעשות עם זה? ישר להחליף או שיש בדיקה שאפשר לעשות? הHD עובד טוב ולא איטי בכלל.

המחשב חדש (3 חודשים) כך שיש לי אחריות על הכל עדיין.

אם יש צורך בפרטים נוספים תגידו

פורסם

הBSOD דורש הסתכלות - מתי המחשב קורס ומהו הERROR שאתה מקבל ?

חשודים כרגע יש יותר מידי וזקוקים למידע נוסף כדי להפליל (זו אפילו יכולה להיות בעיית תוכנה)

לגבי הדיסק - זה אומר שהראש "נופל" - זה סימן לבלאי ורוב היצרנים מכירים בפגם. הבעיה היא שלא רוב החנויות (כי הם צריכים לשלם עבור הובלה).

על כל פנים - לך לחנות וספר להם על הבעיות...

פורסם
  • מחבר

סליחה על השאלה אבל מה זה BSOD ?

אין זמן מסוים שהמחשב קורס בו, כמו שאמרתי, יכול להיות באמצע משחק ויכול להיות בשימוש רגיל במחשב, וגם בלילה כשאין שימוש במחשב, לא הזכרתי זאת מקודם.

מזתומרת הראש נופל ?

פורסם

SOD - blue screen of death

זה השם הכללי למסך הכחול הזה....

הראש נופל - הוא רץ לסקטור 0 כדי להתאפס (מעיט טיק חזק). זה קורה מכל מיני סיבות, רק תגיד למעבדה מה הרעש - הם כבר ידעו מה לעשות..

פורסם
  • מחבר

איך אני יכול לראות את הBSOD ?

ולהביא את הדיסק לחנות שיבדקו אותה? או שיחליפו לי אותה ?

פורסם

איך אני יכול לראות את הBSOD ?

זאת בדיוק הבעיה שאתה מתלונן עליה... :lol:

פורסם

יכול להיות שיש התנגשות בדרייברים , או יכול לנבוע מכתיבה לא חוקית לזיכרון , למשל שתוכנה מסויימת כותבת לתא זיכרון תפוס ואז יש התנגשות ומסך כחול

אז אני מציע דבר כזה , אני לא מכיר ויסטה כל כך , תיכנס להתחל , הפעלה , ותחפש תיקייה :

%Systemroot%\Minidump

אם נמצאת אז תעלה את הקבצים שיש שם לפה

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

מצטער על ההקפצה, אני בצבא אולא היה לי זמן להגיב.

נכנסתי לתיקיה של המינידאמפ, התיקיה ריקה, אין שם קבצים!

בנוסף לבעיות האלה שרשמתי, המחשב כמעט כל לילה עושה ריסט, אני לא יודע אם זה אחרי מסך כחול, אבל סביר להניח שכן.

פורסם

תדבר עם החנות שקנית ממנה, כדאי לך לממש אחריות או לפחות שיבדקו לעומק

יש פה מצב לקשיח בעייתי כמעט בוודאות שיכול להיות שהוא גורם למסכים הכחולים בגלל בעיות בגישה לקבצים

בנוסף יש פה מצב גם לתקלה בזיכרון כי אמרת שזה נופל בכל מני מקרים וקריאות זיכרון הן אקראיות וזה מסתדר יופי עם המצב שלך

אם אתה רוצה לבדוק לבד ולא ללכת למעבדה מסיבה כלשהיא אז תשתמש ב MEMTEST 2.01 לצורך בדיקת זיכרון ו HDAT2 לצורך בדיקת קשיח

את 2 בתוכנות יש לך ב ULTIMATE BOOT CD , תחפש את הגרסה הכי חדשה, אבל תוודא שהיא גרסה מלאה (לא TRAIL-BETA או משהו דומה)

פורסם

תבדוק עם orthos אם המחשב קורס בלחץ..

תעשה בדיקה לזכרונות עם memtest

ולהארדיסק עם mhdd

אם אין בעיות תמשיך לקרוא אם יש פשוט לך לחנות לנצל אחריות[=

תמחק את הדרייברים של הכ.מסך,כ.קול,דרייבר רשת אם יש חיצוני..

אבל לפני כן תוודא להוריד את הדרייברים הכי חדשים עבור החומרה שלך ..

תמחק את הדרייברים הישנים ותתקין את החדשים והבעיה תיפתר [=

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

החלפתי את הדרייבר של הכ. מסך ל 8.11, היה לי לפני זה 8.8,

מאז לא היה לי נפילה אחת, כנראה שזה מה שעשה לי את הבעיות.

לעוד מישהו הגירסא של הדרייבר הזה עשה בעיות?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים