פורסם 2008 בנובמבר 417 שנים המחשב עושה לי ריסטרטים. מה זה יכול להיות?מה שבטוח חום של מעבד ושל הלוח תקיניםאני חושד שזה יכול להיות ספק כח או זכרונות RAMהרצתי בדיקה על הזכרונות והיו הרבה שגיאות ונראה לי פעם אחת היה לי מסך כחול אבל הוא ביצע ישר ריסטרט ולא הספקתי להוציא מידע מהמסךיכול להיות שהמחשב עושה ריסטרטים בגלל זכרונות מבלי להראות מסך כחול?אגב הלוח הוא ASUS P4 8266-C המעבד P-4 1.8 ספק הוא GYRO 500 W
פורסם 2008 בנובמבר 417 שנים תנסה להסיר את הזכרונות ולעבוד כל פעם עם זכרון אחד בלבד ותראה. השיטה הכי טובה זה לעבוד עם מינימום רכיבים וכל פעם לחבר עוד רכיב עד שרואים מה גורם לנפילה. לי היה פעם בעיה ממש מטופשת שכפתור ה restart משום מה היה תקול ועשה ריסטרט באופן רנדומאלי
פורסם 2008 בנובמבר 417 שנים מחבר הכפתור ריסטרט היה תקוע?[br]פורסם בתאריך: 4.11.2008 בשעה 11:28:05יכול לקרות מצב שהמחשב עושה ריסטרטים כשהזכרון RAM מלא וגם הזכרון וירטואלי מלא
פורסם 2008 בנובמבר 417 שנים תעיין בסטיקי של פורום תמיכה טכנית..יש שם הסברים מפורטים איך לבדוק את הבעיות שאתה נתקל בהם...כמו כן תריץ בדיקה לזיכרונות עם MEMTEST לכל סטיק/סלוט בנפרד..
פורסם 2008 בנובמבר 417 שנים סביר להניח שכן , אם הוא מצא לך הרבה שגיאות , ואתה אמרת שהחלפת כרטיסים והכל עובד מצויין אז פה קבור הכלב .. הזיכרונות הם שגורמים לבעיהאבל תגיד , מה הטמפ' של המעבד ושאר הדברים במנוחה ובמאמץ ?
פורסם 2008 בנובמבר 417 שנים אני אמרתי את דבריי .. לפי מבט ראשוני , לא נכנסתי לעומקתנסה באמת להעלות את המתח קצת ולבדוק אם עובד והאם הבעיות נפתרות ..אם לא אז ..
פורסם 2008 בנובמבר 417 שנים מחבר איך אני מגביר את המתח של הזכרונות אני רואה רק הגברת מתח של מעבדאגב מדובר פה על ביום של AWARD
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.