עבור לתוכן

חייבת עזרה בבקשה

Featured Replies

פורסם

מחשב ישן מאד, יש בו קרוב ל40מגה ביית או שזה גיגה? איך קוראים לזה אין לי מושג...

מחשב בסביבות ה8 שנים חי וקיים.

הוא עבד אצל מישהו עד עכשיו אבל ההוא קיבל מחשב אחר אז נתן לי אותו ויש לי מה לעשות איתו בקטנה אז רציתי לפרמט אותו, למחוק הכל ולפרמט עם דיסק win xp pro sp2

הצלחתי, עלה לי המסך, מחקתי את המחיצות, עשיתי מחיצה אחת, הוא התחיל לפרמט... בשלב שלוקח לו כמה שניות להפעיל מחדש את המחשב המחשב נכבה וכשהוא נדלק יש שוב הודעה של ללחוץ על מקש כלשהו כדי לפרמט ואז אם לא לחצתי על כלום עולה ההודעת שגיאה הזו "error loading operating system"

ניסיתי לפרמט שוב ושוב וכלום לא עזר, תמיד אותה בעיה, יש הצעות לפיתרון?

תודה רבה!

פורסם

את "חייבת" לשנות כותרת, אחרת הדיון ינעל.

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=350509.0

את הכותרת את יכולה לשנות ע"י עריכת ההודעה המקורית שלך.

פורסם

תקני דיסק קשיח חדש. לישן אי אפשר לעשות BOOT - נתקלתי כבר בבעיה זו :-[

פורסם
  • מחבר

היה לי רגש שזו הבעיה, תודה לך, מקווה שלא אקנה לחים.

אפשר לבדוק את זה עם הרד דיסק אחר נכון? שאותו אכניס למחשב הישן ולראות אם הוא עולה...

פורסם

DJ, איך הגעת למסקנה שזה בגלל הארדיסק ? ועוד אתה שולח אנשים לקנות חומרה ? רק על זה היתי מביא לך אזהרה או באן. הקשר בין התקלה לסוג ההארדיסק הוא רעוע ביותר.

אבל הבעייה הגדולה שלנו כאן, אם כבר מדברים על חוקיות, היא שהתרד שלך עובר בצורה בוטה וגסה על חוקי הפורום. אנחנו לא סובלים כאן כותרות לא ענייניות - הכותרת חייבת לתאר על מה מדובר. דברים בסגון - כנסו דחוף, חייב עזרה, נא לקרוא - וכו' עושות לנו רע בעיניים וגורמות לנו להרגיש כמו בפורום של כיתה ג' בבית ספר יסודי.

ובנוסף התעלמות ממנהל הפורום שמנסה לעשות כאן סדר - זה כבר בעייתי.

בקיצור - כל הסגנון הטוקבקיסטי הזה - לא כאן.

[אחד שמבין] [ ארץ עוץ] [05.11.08].

:cool2:

פורסם

את "חייבת" לשנות כותרת, אחרת הדיון ינעל.

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=350509.0

את הכותרת את יכולה לשנות ע"י עריכת ההודעה המקורית שלך.

ננעל, אם תרצי שהדיון יפתח את יכולה לשלוח לי בהודעה פרטית כותרת שלדעתך עומדת בחוקי הפורום.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים