עבור לתוכן

כל שונאי בזק היתאגדו!!!

Featured Replies

פורסם

אני בטוח שכולנו מכירים את בזק (בשביל הודעה זו ניקרא לה נזק או :asthanos: ) ביום ראשון ראיתי כלבוטק ( תוכנית טובה) ושם פירסמו ידיעה '' בזק חייבה שלא כדין משפחה של חיילת ב2600 ש''ח על שיחה של 74 שעות'' שלא התקיימה כלל, וכך כולנו למדים מהו טיבעה האמיתי של נזק.

ונ.ב. אתם מכירים את הסיסמה של נזק בפרסומות : מבזק עד שניפגש, והם צודקים באמת ניפגש כשהם יבואו לעקל לנו את כל הנכסים בסוף החודש ;D

פורסם

ונ.ב. אתם מכירים את הסיסמה של נזק בפרסומות : מבזק עד שניפגש, והם צודקים באמת ניפגש כשהם יבואו לעקל לנו את כל הנכסים בסוף החודש ;D

:lol: :lol: :lol: :lol:

עריכה: אבל מה זה קשור לפורום חומרה?

עינקודר תעביר את זה לכללי off topic

פורסם
  • מחבר

sorry

פשוט לא שמתי לב איפה כתבתי וזה מוכיח לדעתי את היחס האמיתי והמונופולי של בזק ( זה הדבר הרע בקפיטליזם אולי נעבור לקומוניזם)

ואני מריח כאן קנונייה .

פורסם

:bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :bash:

:2gunsfiring_v1: :2gunsfiring_v1: :2gunsfiring_v1:2gunsfiring_v1: :2gunsfiring_v1: :2gunsfiring_v1: 2gunsfiring_v1: :2gunsfiring_v1: :2gunsfiring_v1: 2gunsfiring_v1: :2gunsfiring_v1: :2gunsfiring_v1:

להשמיד את בזק :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15:

:behead:

:behead: :hanged: :hanged: :lsvader: :lsvader: :lsvader: :repuke: :repuke: :itschy: :itschy: :s07::s07::s07::behead: :veryangry: :behead:

:AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :bash: :bash: :bash: :bash: >:( >:(>:(:( :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15:

אני כל כך שונא אותם.

פורסם

LOL !!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

כמה שאתם משעשעים ! מי צריך בכלל טלויזיה כשיש כאלה צחוקים פה בפורומים. ואיך כולנו מצליחים להגיע לפורומים ?

דרך

בזק :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: >:( >:(>:( :AR15: :AR15: :AR15: :AR15:

כמובן ! ! !

(פרט לכמה פרוטקציונרים שקיבלו אינטרנט בכבלים )

פורסם

אני לא פרוטקציונר וקיבלתי כבלים........

לפעמים הם נחמדים ומתקשרים אלייך לשאול אם אתה רוצה........!

פורסם

LOL !!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

כמה שאתם משעשעים ! מי צריך בכלל טלויזיה כשיש כאלה צחוקים פה בפורומים. ואיך כולנו מצליחים להגיע לפורומים ?

דרך

בזק :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: >:( >:(>:( :AR15: :AR15: :AR15: :AR15:

כמובן ! ! !

(פרט לכמה פרוטקציונרים שקיבלו אינטרנט בכבלים )

ומה אתה חושב שבזק :AR15: לא מקבלת תשלום עבורם?

פורסם

אני לא פרוטקציונר וקיבלתי כבלים........

לפעמים הם נחמדים ומתקשרים אלייך לשאול אם אתה רוצה........!

אני לא יודע מי זה "הם" אצלך, אבל אני מחובר לערוצי זהב וביקשתי כמה פעמים להתחבר לניסוי ואפילו הייתי מנוי במסלול כבלים וגולשים ומעולם הם לא טרחו להציע או לפחות לשים אותי בתור של הנסיינים.

שילכו לחפש.. אני כבר עם ADSL ובינתיים זה מספיק טוב בשבילי :)

כך שגם אם בזק נבלות (והם כן) הכבלים הם אוכלי פגרים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים