עבור לתוכן

דיסק-און-קי עם הצפנה חזקה

Featured Replies

פורסם

אני מחפש לרכוש דיסק-און-קי עם ההצפנה באמצעות סיסמא אבל שתיהיה הכי טובה ובלתי ניתנת לפריצה ו/או שחזור.

גודל קטן מצידי אפילו 512MB או 1GB.

אשמח לשמוע המלצות.

פורסם

אם מצליחים לפרוץ ל-NASA אין שום סיבה שבעולם שלא יפרצו לך ל-DOK

פורסם
  • מחבר

אם מצליחים לפרוץ ל-NASA אין שום סיבה שבעולם שלא יפרצו לך ל-DOK

OK, צודק. טוב אז שיהיה זה עם ההצפנה הכי חזקה שקיימת היום.

פורסם

אם תשמור אותו עליך - אז במידה ולא יחטפו אותך ויגנבו ממך את הDOK, היה בטוח שהמידע שמור. :nixweiss:

פורסם

אני מחפש לרכוש דיסק-און-קי עם ההצפנה באמצעות סיסמא אבל שתיהיה הכי טובה ובלתי ניתנת לפריצה ו/או שחזור.

אשמח לשמוע המלצות.

פורסם

אשמח לשמוע המלצות.

כל הצפנה תהיה טובה, לא צריך משהו מיוחד. מה שחשוב הוא שהסיסמא שתבחר תהיה סיסמא חסרת מובן לשוני,

למשל צירוף של אותיות ותווים שמובנים רק לך. חלק גדול מהפריצות מבוססות על כך שאנשים בוחרים במילים מוכרות

בתור סיסמא, זה מאפשר לבדוק יחסית מעט סיסמאות.

לא חושב שיש לגודל של הדיסק השפעה על סוג ההצפנה, ממהצפנה יכולה מקסימום להאיט את הכתיבה והקריאה כי דרוש זמן

להצפנה.

נדמה לי שברוב הדיסקים ההצפנה היום היא ההצפנה הסטנדרטית החדשה AES שהיא גם חזקה אם זה מרגיע אותך.

תבדוק את ה DOK של OCZ , לפי מה שראיתי בריפרוף אפשר להצפין שם מחיצות שלמות ואולי להשאיר מחיצות אחרות

לא מוצפנות. אל תתפוס אותי במילה, בדוק זאת.

פורסם
  • מחבר

מצאתי את שחיפשתי וזה DOK של ironkey והוא נחשב ל DOK עם ההצפנה הטובה בעולם.

https://www.ironkey.com/

רק לא מצאתי חנות שמוכרת אותו בארץ, אשמח להפנייה לחנות אם מישהו מכיר.

תודה.

פורסם

אני מבין שהDOK שלהם כל כך מוגן שהם צריכים לעשות את אתר הבית שלהם מאובטח כדי שלא יפרצו משם לDOK? :P

פורסם

מצאתי את שחיפשתי וזה DOK של ironkey והוא נחשב ל DOK עם ההצפנה הטובה בעולם.

https://www.ironkey.com/

רק לא מצאתי חנות שמוכרת אותו בארץ, אשמח להפנייה לחנות אם מישהו מכיר.

תודה.

אני לא יודע איזה סודות מדינה אתה רוצה להעביר, אבל קח בחשבון ששום הצפנה אינה מושלמת וניתנת לפריצה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים