פורסם 2008 בנובמבר 317 שנים אני מנסה לצלם סקרינשוט וכשאני מנסה להדביק לpaint אני מקבל את השגיאה:the information on the clipboard can't be inserted into paintכשאני לוחץ אישור אני מקבל עוד שגיאה:there is not enough memory or resources to complete operation.close some programs and try again.הקטע זה שאין תוכנות דלוקות... רק פיירפוקסויש עוד הרבה זיכרון פנוי...
פורסם 2008 בנובמבר 617 שנים ויסטה ויסטה ויסטה....ניסית להדביק לתוכנה אחרת, אולי לאופיס?אולי בגלל שהרזולוציה של המסך שלך גבוהה מדי אז זה לא טוב לצייר של ווינדווס?תנסה אולי לצלם רק חלון, ALT+PRINTSCRN
פורסם 2008 בנובמבר 617 שנים מחבר ניסיתי להדביק לפוטושופ, הוא גם לא מדביק את התמונה...חלונות קטנים יותר הוא לפעמים עושה לי סקרינשוט...
פורסם 2008 בנובמבר 617 שנים מחבר השגיאה נעלמה לי עכשיו... אבל הוא מצלם הכל שחור...גם במראה של ה BASIC וגם עם AERO...[attachment deleted by admin]
פורסם 2008 בנובמבר 617 שנים נתקלתי בבעיה באתרים שלא ממש רוצים שתעתיק את מה שמופיע בהם.לא יודע איך הם עושים את זה אבל אתה פשוט לא מצליח להעתיק צילום מסך בזמן שהאתר פתוח, סקריפט כלשהו.תנסה לעשות את זה כשאין שום דפדפן פועל.
פורסם 2008 בנובמבר 617 שנים מחבר נראה ככה.. נראה לי זה התחיל מהעדכון האחרון.. אני צריך לנסות למחוק אותו...
פורסם 2008 בנובמבר 617 שנים אתה לנסות ככהClose any/all instances of MSPaint. Then start/run regedit, navigate to thiskey:HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\Current Version\Applets\PaintHightlight (click on it) that key and delete it. Close the registry editorand reopen Paint.
פורסם 2008 בנובמבר 617 שנים מחבר שמתי לב שזה קורה רק ברזולוציה 1680x1050 משהו מוזר קורה למחשב שלי... קודם לא משנה את הרזולוציה ל 1680x1050וכשהוא כן הוא לא מצלם סקרינשוטים... נראה לי הכרטיס מסך שלי גוסס
פורסם 2008 בנובמבר 617 שנים בכל מקרה זה לא נראה לי בעיה עם הכרטיס מסך.זה שאתה לא תמיד יכול לשנות את הרזולוציה אולי כן, אבל ממש לא נראה לי קשור לבעיה של הסקרינשוט
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.