עבור לתוכן

בעיה בכרטיס מסך ATI 4850HD

Featured Replies

פורסם

שלום ,

יש לי כרטיס מסך ATI 4850HD ואני לא מצליח להגדיר במשחקים יותר מ-8 AA בהגדרה של anti aliasing

לעומת זאת חברים שלי עם כרטיסים חלשים יותר מצליחים להגדיר עד 16 AA :s05:

הורדתי את הדרייבר הכי עדכני מאתר (ATI (CATALYST , עברתי על ההגדרות של ATI , שיניתי למקסימום ב-anti aliasing

אבל עדיין המקסימום תקוע על 8AA .

מה יכולה להיות הבעיה ?

ההגדרות אצלי במשחק

1_123282914.jpg

ההגדרות אצל אחרים

1_123283371.jpg

תודה

פורסם

זה לא בעיה, זה ככה בכרטיסי ATI, אתה לא תיראה הבדל בן X8 לבן X16 בגרפיקה ( ואם כן לא הרבה ) אבל מה שבטוח שזה יאנוס לך את הביצועים...

אם אתה בכל זאת רוצה, אתה יכול דרך הדרייברים לעלות לעד X24...

פורסם
  • מחבר

זו הבעיה שניסיתי להעלות בדרייבר ל24X אבל בתפריט המשחק זה נשאר מקסימום על 8X , אבל אם אתה אומר שזה כך בATI

אז נרגעתי .

תודה :xyxthumbs:

פורסם

זה נשאר ככה במשחק, אבל בפועל זה עובד על X24, זה עוקף את ההגדרה המשחק.

פורסם

לרוב לי אישית מספיק X2 ואם עובד יפה אז X4.. אבל X16 או X24 ?? מה קשור ? מי בכלל צריך את זה..?

חוץ מזה אם אני לא טועה, אלו כבר שיטות שונות של FSAA. כל אלו שמעל X8 הן כבר שיטות של MULTISAMPLING שעובדות באופן שונה.

*בכל מקרה, מיותר לגמרי לטעמי.

פורסם
  • מחבר

חשבתי ש-anti-aliasing מחליק את הגרפיקה וככל שהרמה גבוהה יותר אז המשחק נראה הרבה יותר טוב ..... :-\

פורסם

דבר ראשון, AA יכול להרוג ביצועים ולא תמיד המראה מצדיק את זה..

דבר שני ההבדל בין 4XAA ל8XAA למשל הוא זניח במראה, אבל בביצועים הוא ממש לא

פורסם
  • מחבר

אוקיי הבנתי ,

האם אני צריך לשנות משהו בהגדרות של הדרייבר באופן כללי לשיפור ביצועי הכרטיס (לא אוברקלוקינג) או להשאיר את זה כפי שזה מגיע כברירת מחדל ?

תודה

פורסם

ממליץ להשאיר הכל בדרייבר על ברירת מחדל. את כל השינויים הגרפיים תבצע בתפריט המשחק עצמו.

במידה ותתקל במשחק חריג שמשום מה לא נותן לך לשחק בהגדרות ו/או לא נותן לך לקבוע דברים כמו FSAA , AF , VSYNC וכו' אז תמיד אפשר לקבוע ידנית בדרייבר.

פורסם
  • מחבר

סבבה , תודה רבה .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים