פורסם 2008 בנובמבר 217 שנים יש לי כרגע איפי קבוע ואני רוצה שיהיה איפי משתנה (דינמי) , מה עושים ?יש לי עוד 2 מחשבים בבית שכולם מחוברים ברשת אלחוטית עם נתב של אסוס 604 שנמצא באחד המחשבים האחרי, והחיבור לאינטרנט מתבצע אוטומטית שהמחשב נדלק .אם הדרך היחידה ממה שקראתי היא לעשות זאת ע"י חיבור עם חייגן: האם כל שאר המחשבים יהיו חייבים להתחבר בשיטה זו ?
פורסם 2008 בנובמבר 317 שנים תכנס לממשק של הנתב ותעשה ניתוק חיבוראו שתנתק את הנתב ל10 שניות מהחשמליעבוד רק אם הוא נמצא ברשת על בסיס ADSL, לא?
פורסם 2008 בנובמבר 317 שנים יעבוד גם בכבלים בחיבור עם חייגןאבל תספר לי מתי ראית לאחרונה ASUS 604 (שהוא מודם ADSL) בחיבור כבלים?
פורסם 2008 בנובמבר 317 שנים בדגם הזה אין ניתוק וחיבור מהיר לכן רק הפעלה מחדש או כיבוי והדלקה יכולים לבצע שינוי כתובת IP חיצונית.מועבר לפורום רשתות ואינטרנט.
פורסם 2008 בנובמבר 317 שנים כל פעם שתבצע את הפעולה הזאתממש לא נכון. רוב הסיכויים שאם זה לא בשעות עומס תקבל אותו IP בטווח של איזה 10-15 דקות.פותח הת'ראד, למה אתה רוצה לשנות את הIP שלך?
פורסם 2008 בנובמבר 417 שנים ממש לא נכון. רוב הסיכויים שאם זה לא בשעות עומס תקבל אותו IP בטווח של איזה 10-15 דקות.פותח הת'ראד, למה אתה רוצה לשנות את הIP שלך? זה תלוי בספק ולא בשעות העומס, לפי זמן ה LEASE.בנטוויז'ן למשל תקבל IP שונה בכל זמן לאחר התנתקות של חצי שניה.
פורסם 2008 בנובמבר 417 שנים מחבר יש ברשותי IP משתנה והוא מפריע לי להריץ את התוכנה USD שמתמשת באפשרות של התחברות מחדש לאינטרנט הבנתי שאני אמור להגדיר IP משתנה וממה שאני יודע זה רק דרך ספקית האינטרנט .האם זה נכון ? האם באמצעות שינוי לIP דינמי מהספק יהיה לי LOW ID באימיול כל הזמן ?
פורסם 2008 בנובמבר 417 שנים אתה גם ככה מקבל כתובת IP משתנה מהספק שלך אלא אם כן אתה משלם תשלום חודשי לא קטן לספק כדי שתהיה לך כתובת סטאטית משלך.איך הגעת מזה לאימיול?מועבר לפורום רשתות ואינטרנט.
פורסם 2008 בנובמבר 417 שנים gimdy, פתיחת דיונים כפולים בפורומים אסורה.אם יש לך שאלה קשורה לדיון אתה יכול למשיך ולשאול באותו דיון.פעם הבאה תקבל על כך אזהרה. אני מציע לך לקרוא את חוקי הפורום.הנושאים אוחדו.
פורסם 2008 בנובמבר 517 שנים מחבר אני רוצה לשנות את IP בכל ניתוק מחדש מהאינטרנט כי זוהי פונקציה שהתוכנה (USDownloder ) דורשת .השגיאה שהוא רושם לי כאשר אני בודק את האשרות של reconnector היא : ip switched failed ומזה אני מסיק שהאיפי שלי קבוע ולא משתנה לאחר ניתוק (ע"י התוכנה) איך אני פותר את הבעיה ?
פורסם 2008 בנובמבר 517 שנים זה לא אומר שיש לך IP סטאטי, זה אומר שהיא לא יכולה לנתק ולחבר אותך כי היא לא יודעת איך.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.