פורסם 2008 בנובמבר 116 שנים יש לי רשת בבית עם 3 מחשבים שכולם מחוברים בצורה קוויתשני מחשבים עם XP PRO ואחד עם ויסטה ULTIMATEהבעיה בשיתוף היא שאת הקבצים שאני מגדיר לשיתוף בויסטה לא רואים במחשבים האחריםמהויסטה אני רואה את הקבצים המשותפים בXP ויכול לגשת אליהם ללא בעיהאני מאמין שזאת בעיה של הגדרה כלשהי בויסטה אבל לא הצלחתי למצוא אותה עדייןעזרה ממישהו?
פורסם 2008 בנובמבר 116 שנים http://www.vistax64.com/vista-networking-sharing/114264-problems-file-sharing-between-vista-xp.htmlIn the Vista PC right click on the c: drive, or whichever drive you want toshare, go to properties, then Security, make sure the user name on the XP PCis included and that the permissions are set.*יש שם בהמשך הדיון עצות נוספות לפיתרון הבעיה.
פורסם 2008 בנובמבר 216 שנים מחבר תודה על העזרה אבל הצלחתי להסתדרומכיוון שלא מצאתי תשובות לזה בחיפוש אני ארשום פה מה צריך לעשותבלוח הבקרה צריך ללכת ל network and sharing centerלבדוק ששיתוף קבצים מאופשר ואז ללחוץ עליולהסתכל אם השיתוף מוגבל על ידי סיסמא או לאעל מנת שיהיה אפשרי לגשת לקבצים שנמצאים בויסטה ממחשב אחר צריך לבטל את ההגנה בססמא או להגדיר ססמא לכל אחד מהמחשבים שצריכים לגשת למידע
פורסם 2008 בנובמבר 216 שנים הי,יש לי בעיה דומה אך המחשב לא נותן לי לאפשר שיתוף קבצים היות והוא רושם ש-"שירות RPC אינו זמין"מה זה ואיך אני פותר את זה ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.