עבור לתוכן

ראוטר לביטורנט עם טווח גדול. WRT54GL?

Featured Replies

פורסם

אור,

אני דווק חושב ששאלה בנושא כרטיס רשת המתאים לקריטריונים שהצגת (הראוטר ונושא תוכנות השיתוף) רלוונטי שכן אני משער שכרטיס שאינו מתאים עלול להוות צוואר בקבוק בכל מה שקשור להורדות והעברות המידע בין המחשבים השונים. אני לא כל כך יודע מה זה נצל"ש, אבל אשמח להוסיף אם זה יעזור... ;)

אם בכל זאת נראה שמדובר בנושא אחר, אז פשוט התעלמו מהשאלה ואני אפתח אותה בשלב מאוחר יותר בשרשור חדש.

תודה על העזרה בכל מקרה. :hi:

פורסם

למה לקנות את התקן הישן 11G כשיצא כבר התקן החדש 11N ?

פורסם

מכובדי הפורום שלום :hat:,

שכנעתם אותי ללא כל ספק בחשיבות הראוטר הזה (לאחר עיון מקיף בדיון המקצועי, בויקי, בזאפ ובאתרי הקושחות השונות :cool2:).

ברצוני להעמיד בסלון מחשב קצת ישן של חמתי :nixweiss: שכנראה כולל סוג של מעבד חד ליבה במהירות של 1-2 GHz, אני רוצה להשתמש במחשב כמכשיר וידאו דיגיטלי כך שאוכל להעביר את המידע ממנו למחשב המרכזי ולהפך (מדובר על סרטים לא HD ומוזיקה).

הראוטר עתיד לשבת בממד הצמוד לסלון (דבר שלפי מה שהבנתי לא מהווה אתגר מיוחד עבור הראוטר גם במושג מהירות העברת המידע שכן לא מדובר ב- HD).

רציתי לשאול האם יש כרטיס רשת אלחוטי שאתם ממליצים עליו שיתאים לראוטר המופלא הזה וימקסם את יכולותיו?

שלום חגי,

באמת מקובל לפתוח נושא חדש במקרה כזה, אתה מוזמן.

בשתי מילים הנתב עובד בתקן G , ולכן כל כרטיס G יתאים , הרבה ממליצים בהקשר הזה על 7128 של אדימקס.

בנוסף אפשר לפזול לטכנולוגיית הMIMO ו draft n היותר מהירות בעיקר בגלל נושא העברת הוידאו - אבל כאן כבר מדובר על נתבים אחרים וחדשים יותר.

פותח הת'ראד - מאחר ו Netgear WPN824 פועל בטכנולוגיית MIMO סביר להניח שתקבל מהלינקסיס ביצועים אלחוטיים פחות טובים. צריך לשקול את זה.

עבור כיסוי רחב יותר עדיף MIMO או draft n .

פורסם

למה לקנות את התקן הישן 11G כשיצא כבר התקן החדש 11N ?

האם גם שם אפשר להתקין את הקושחות?

פורסם
  • מחבר

אני חושש שראוטר אחר (לא WRT54GL) לא יעמוד בעומס של תוכנות שיתוף.

הראוטרים החדשים בתקן N מציגים טווח יותר גדול ומהירות יותר גבוהה, אבל הם לא בהכרח יותר יציבים.

פורסם

הבלעדיות על תוכנות השיתוף לא ניתנה רק ללינקסיס

בתכ'לס כמה יותר חדש ככה יותר טוב

פורסם
  • מחבר

אני לא חושב שכדאי לקנות את היקר, רק בגלל שהוא יקר.

לא מצאתי על הWRT330N ביקורת מקיפה, ממה שקראתי הוא לא מפגין ביצועים יוצאי דופן ויש לו בעיות.

בנוסף, המחיר שלו גבוה יחסית.

פורסם

אני קצת הייתי ציני האמת.

אני חושב בתור אחד בעל ה WRT54GL שהוא מצויין , אומנם לא יוצא לי לבדוק את הטווחים שלו יותר מידי אבל מבחינת עומסים הוא אדיר.

הוא ממש יציב אני יכול לספור על יד אחד את הריסטארטים שעשיתי לו מאז שקניתי אותו (מתקרב לשנה)

פורסם

האם גם שם אפשר להתקין את הקושחות?

ישנם נתבים חדשים שנתמכים ע"י הקושחות הפופולאריות, אבל הם יקרים משמעותית מחלופת ה wrt54gl

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים