עבור לתוכן

מסך עד 2000 ש"ח בעיקר לגרפיקה אך גם לקריאה ומשחקים

Featured Replies

פורסם

אני צריכה מסך שישמש אותי בעיקר לעבודה עם גראפיקה, שיהיה בריא לקרוא ממנו אבל שיהיה גם טוב למשחקים.

אני מעדיפה שהוא לא יהיה רחב כי אני רוצה לחבר 2 מסכים במקביל. ואם כבר רחב אז ראיתי שיש מסכים ביחס של 16X10 אז זה עדיף.

מסך מרובע - 19 אינטש (או 20.1)

מסך רחב 22 אינטש

תודה רבה

פורסם

האופציות המועדפות הן

DELL 2007FP (אם תצליחי למצוא אחד)

HP LP2065 (שרק נקסטופ בירושלים מוכרים אותו לדעתי)

LG L2000CP

כולם מסכי 20" לא רחבים בסביבות ה-2000.

פורסם
  • מחבר

אמרו לי שעדיף מסך עם יחס נגודיות של 1:10,000 לפחות

פורסם

אמרו לך לא נכון. אין מסך עם ניגודיות של 10000:1 בעולם. כל מי שאומר שיש לו מתכוון לניגודיות דינאמית שזו שטות גמורה.

פורסם
  • מחבר

אז מה יחס הניגודיות הטוב ביותר לפיו כדאי להשוות?

פורסם

לא כדאי להסתכל על יחס ניגודיות בכלל. כל הנתונים האלה מפוברקים במילא.

אם את רוצה ללמוד יותר, ממליץ לך לקרוא את המדריך ל-LCD שיש לו קישור בסטיקי, בראש הפורום.

פורסם
  • מחבר

אז עוד שאלה, האם יש דבר כזה מסך בגודל 16X10?

האם הSAMSUNG T200 הוא 16X10 והאם מבחינת ביצועים הוא ממולץ? יותר או פחות מהמסכים שהמלצם לעליל?

וחשבתי שכדאי לקנות מסך שזמן הרענון שלו הוא 2MS בשביל משחקים..

פורסם

כל המסכים הרחבים למחשב הם ביחס 16:10. המסכים שהמלצתי לך הם כולם 20" לא רחבים, כי אלה המסכים האיכותיים היחידים שנותרו בקטגוריות המחיר הנ"ל. הם כולם איכותיים יותר מכל מסך 16:10 שתמצאי מתחת ל-2500, שם נמצא ה-2408WFP של DELL.

המסכים האלה יתאימו גם למשחקים מהירים, למרות זמן התגובה המוצהר.

פורסם

מסכים עם QttP. אבל כדאי לחדד נקודה מסויימת: ה-2408WFP פחות מתאים מה-20" הללו, בגלל מכלול צבעים מורחב, לגרפיקה בתקן sRGB. רמת דיוק צבעים זהה ללא קולורמטר תתקבל רק במסכי 24" שעולים 4300-4500 ש"ח. עם זאת, אם את תכיילי את ה-2408WFP באמצעות קולורמטר ל-Adobe RGB הצבעים שלו יהיו מדוייקים ומאוזנים כלפי גרפיקה (אשר לא קשורה בכלל לעיצוב אתרים אלא הכנה לדפוס בלבד).

פורסם
  • מחבר

סתם שאלה, בעוד נגיד 3 שנים יכול להיות מצב שמשחקי מחשב או תוכנות יהיו מיועדים מראש למסכים רחבים?

פורסם

המשחקים החדשים כבר תומכים במסכים רחבים

פורסם

יש לי שאלה לגבי LG L2000CP. ראיתי שהפאנל שלו - LM201U05 הוא אותו הפאנל של הדגם הישן L2000C, שעד כמה שזכור לי היה ידוע לשמצה בשל בעיות רבות של כיול צבע ו banding (תקנו אותי אם אני טועה).

האם יש מידע כלשהו לגבי דגם ה 2000CP ובמה, אם בכלל, השוני בינו לבין ה 2000C?

פורסם

צלם שקנה L2000CP מצא שהגמא של המסך לא הייתה אידיאלית, כך שנאלץ לכייל אותו עם QuickGamma. אני עוד תוהה האם בסה"כ מדובר על עידכון שמי בלבד מאשר עידכון מקיף מבחינת מכללי אלקטרוניקה לכיול צבעים. עיבוד אות לא אופטימלי דרך DVI לפי flatpanels.dk יצר dithering ב-L2000C.

המסך מומלץ למי שלא מסוגל להרשות לעצמו HP LP2065 ב-2200 ש"ח או לא מוצא Dell 2007FP מאחר ולדעתי ללכת על TN זה פיתרון הרבה יותר גרוע. אפשר לשקול גם Samsung 971P או Eizo S1932 בתמורה להתפשרות בשטח העבודה אם לא רוצים להתאמץ לכייל את ה-LG.

http://d-spot.co.il/forum/index.php?showtopic=171816

פורסם
  • מחבר

תמיכה זה דבר אחד אבל האם מסך רחב יהיה עדיף על מסך מרובע

כמו שכל הסרטים הם למסך רחב ואם אין לך מסך רחב אז התמונה או נחתכת בצדדים או שנוספים לך שוליים שחורים

פורסם

בקשר לDELL מה ההבדל בין 2007FP לE207WFP מלבד המחיר וזמן הרענון?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים