פורסם 2008 בנובמבר 117 שנים כשהדלקתי את המחשב שלי הופיע הודעה שאוברקלורינק נכשל ולא עשיתי בכלל אוברקלוקינקמה זה יכול להיות הלוח שלי זה ASUS P4 S800D והביוס שלי הוא AMERICAN MEGATRENDS גירסת הביוס היא 1011.004יכול להיות שזה ווירוס או MALWARE או כל אחד מה"חברים" שלהם?
פורסם 2008 בנובמבר 117 שנים ההודעה הופיעה אחרי שהווינדוס עלה או לפני?איזה מעבד יש לך?נ.ב. אני חושב שזה לא מתאים לפורום הזה...
פורסם 2008 בנובמבר 117 שנים מחבר יש לי PENTUIM 4 3 גיגהבהרץ תושבת 478לפי דעתי זה מתאים לפורום הזה כי אני לא רציתי לעשות אוברקלוקינק ופשוט הופיע לי הודע כזאתוההודעה הופיע בזמן מהלך הPOST
פורסם 2008 בנובמבר 117 שנים מממ... במקרה כזה אני לא יודע למה זה הופיע לך.וירוס זה לא, תהיה בטוח...אבל אם הכל עובד עכשיו כשורה אז לא צריך לדאוג, לא ככה?
פורסם 2008 בנובמבר 117 שנים מחבר יש משהו במה שאתה אומרבכל מקרה אני מתכתב עכשיו בפורום ממחשב אחראבל בכל זאת הצלחתי להעלות את המחשב
פורסם 2008 בנובמבר 117 שנים נתקלתי בזה בעבר. אתה יכול לחפש בגוגל את השגיאה ואתה תראה שאתה לא היחיד שנתקל בזה.בין היתר גם אנשים שביצעו אוברקלוק וגם אנשים שלא.אם זה לא מפריע לך ובנוסף לזה אין שום בעיה - אני מציע שתתעלם מזה.אם זה נלווה לבעיות אחרות - רק תגיד ואני אעביר לפורום תמיכה טכנית.ואם אין בעיות אחרות וזה פשוט מעצבן אותך - אני באופן אישי שכחתי מהמקרה הזה, אבל אם אני לא טועה אין לזה פיתרון כלשהו. עדיף שתחפש בגוגל, ואם תרצה אני אחפש גם בשבילך.
פורסם 2008 בנובמבר 117 שנים מחבר סבבה תודה על העזרה אני יחפש בגוגל ואם יהיה לך איזה פתרון בשבילי אני ישמח לשמוע
פורסם 2008 בנובמבר 117 שנים תנסה מה שהוצע כאןhttp://hwzone.co.il/community/index.php?topic=363571.msg3138866#msg3138866
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.