עבור לתוכן

מעבד AMD דפוק עושה בעיות מוזרות

Featured Replies

פורסם

אז ככה

קניתי מעבד סמפרון 3400 המחשב " במאמץ " קרס .. שזה אומר " אימיול , אתרים כבדים : ONE , ספורט5 , בלוגים עם מצלמות .. " , CAMASTASIA

באתר ספורט5 למשל אם אני מגולל את האתר הוא נתקע ממשיך נתקע ורואים שהמעבד מגיע בשניה עם הגלילה ל 100 אחוז .

אז אמרו לי " סמפרון חלש תקנה 4200 " קניתי 4200 אותו דבר חלש ביותר לא ראיתי שום הבדל אותם תופעות :'(

בדקתי זכרונות קינגסטון 2GB 667 - MEMTEST תקין , בדקתי כונן קשיח MHDD תקין , בדקתי הורטוס יציבות תקין ... בדקתי טמפרטורה תקין , בדקתי כרטיס מסך OB עם 3DMARK תקין !!! את כל התוכנות ניסיתי תקין

" במאמץ " תקוע ...

החלפתי כמעט חצי מחשב הכול נשאר אותו דבר שניסיתי להחליף לוח אם נתנו לי אותו לוח משומש ( פלסטיקים מארז היו עליו ) בלי קופסא מקורית ואותו דבר רק שבלוח הזה יש תופעות מוזרות עם ה SATA צריך לפעמים להסיר את הכבלים ולהחזיר חזרה שהמחשב ידלק וגם החלפתי כבלים SATA אותו דבר

אז מה עושים ?

יש פה אחד שמבין ?

אם מישהו רואה את ההודעה שלי ואין לו מושג שלא יגיב חבל להציף את התרד סתם בלי תשובות שלא מביאות פיתרון תודה

עדיף לדעת שאין פיתרון בבלוג מאשר סתם להציף שטויות .

פורסם

איזה לוח אם זה?

ניסיתה להתקין מחדש את הווינדוס?

פורסם
  • מחבר

עשיתי הכול

התקנתי מחדש ווינדוס התקנתי דרייברים הכי עדכניים !!!! עשיתי עידכון ביוס

זה לוח עם ציפסט של VIA

M2V-TVM

פורסם

כדי לשלול בעיות תוכנה, תריץ Live CD של לינוקס, תגלוש באותם "אתרים כבדים" ותראה איך זה עובד.

פורסם
  • מחבר

ניסיתי כמה תוכנות XP שלי ושל חבר

אני לא משתמש בלינוקס ... עשיתי פירמוט דרייברים עובד מצויין ושמפעילים כמה תוכנות הוא עובד כמו זקנה .

אצל חבר שלי ה XP עובד בלי בעיות E4600 .

פורסם

אמרו לך LiveCD של לינוקס, לא צריך להתקין כלום.

פורסם
  • מחבר

אם ה XP במחשב של חבר עובד טוב ואצלי עובד על הפנים מה זה אומר ?

אני מדגיש " מאמץ "

מאמץ = עצוב לרשום את זה .

התוכנה דפוקה רק שאני מפעיל CAMASTASIA ונכנס לאתר של ONE ?

באתר הזה למשל הכול עובד מצויין 10 - 20 אחוז מאמץ .

פורסם

דפדפן: MSIE 6.0

יכול להיות שזה תחילת הפתרון?

פורסם

אני רק יודע שגלילה איטית, "תקועה", ומעצבנת קורה רק כאשר אין דרייברים לכרטיס המסך (של nvidia לפחות). אולי אין לך דרייברים לכרטיס ה-OB?

אתה יכול להוריד כאלו מכאן:

http://dlcdnet.asus.com/pub/ASUS/mb/socketAM2/M2V-TVM/vga_32.zip

עריכה: הבנתי שחסמו אותך. כל הכבוד. כשתלמד להתנהג, להקשיב ולהתבטא, תחזור.

פורסם

אגב, לכל מי שעונה, אל תצפו לתשובה כי פותח הת'רד נחסם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים