פורסם 2008 בנובמבר 117 שנים אוקי השבוע קניתי מחשב חדש. המחשב הגיע בלי וינדוס ולכן אני זה שהתקנתי אותו . אחרי התקנת כל הדרייבים אני שם לב שאין לי סאונד במחשב (אחרי התקנת הדרייבר)+אחרי בדיקה בביוס שהכל תקין ומאושר שם הכרטיס קול הוא על הלוח ONBORAD מערכת הפעלה : Microsoft Windows Xp Professioal Service Pack 3 הלוח אם : Gigabyte GA-EP43-DS3L כרטיס קול : Realtek ALC888 7.1 תמונה עוד אחת ועוד אחת ממנהל התקנים אגב אני חדש פה אז עם עשיתי משהו לא נכון תתחשבו בי קצת שמעתי רק טוב על הפורום הזה במידה ולא במקום הנכון תעבירו מנהלים
פורסם 2008 בנובמבר 117 שנים תוצאי את הפלאג של הרמקולים החוצה ותכניס חזרה - הוא ישאל אותך למה הכינסה משמת ותבחר ביציאת אודיו. בכרטיסי קול האלו כל כניסה ניתן לקבוע ברמת הדרייבר בזמן חיבור במקום להתעקם מאחורי המארז בחיפוש אחרי "החור הנכון".
פורסם 2008 בנובמבר 117 שנים מחבר תוצאי את הפלאג של הרמקולים החוצה ותכניס חזרה - הוא ישאל אותך למה הכינסה משמת ותבחר ביציאת אודיו. בכרטיסי קול האלו כל כניסה ניתן לקבוע ברמת הדרייבר בזמן חיבור במקום להתעקם מאחורי המארז בחיפוש אחרי "החור הנכון". הוצאתי והכנסתי ומשום מה לא פועל כאשר אני מכניס אוזניות בלי קשר לבוקסות לפנאל הקדימה בתוך התכונן מופיע לי שהכנסתי
פורסם 2008 בנובמבר 117 שנים אין שום צורך לצטט תגובה מעליך.הוא שואל אותך מה יהיה התפקיד של הפלאג שהכנסת?תוספת: יש לך גם בלשונית קלט/פלט אאודיו את האפשרויות האלו (למה לעזאזל זה בעברית שצלך??)
פורסם 2008 בנובמבר 117 שנים מחבר לא מגיב בהתחלה זה עוד היה מגיב עכשיו זה כבר לא ומדי פעם שאני עושה ריסט ישר מופיע לי חלון התרחש ניתוק שקע[br]פורסם בתאריך: 1.11.2008 בשעה 13:59:57 סליחה על הדאבלאבל אחרי ריסט שעשיתי כרגע(ניתקתי לפני את הכבל של הרמקולים) אחרי שהלדקתי את המחשב הכנסתי וקפץ לי חיבור כמו שאמרת ויש לי פה אפשריות לבחור ועדין הופיע לי ניתוק שקע משהו כזה
פורסם 2008 בנובמבר 117 שנים מחבר אוקי אחרי ריסט וחיבור השקע של הבוקסות שמעו לכמה שניות טוב אבל אחרי שניה וחצי ''התרחש ניתוק של שקע'' או a jack has been unplugged ומאז לא שומעים שובשאנרי מסנסה לחבר שוב זה לא מזהה אותו
פורסם 2008 בנובמבר 117 שנים מחבר ממ קצת עזרהאחרי מחיקה של הדרייבר + התקנה מחדש ועדיכוןאין ניתוק אבל אין סאונד הכל מראה שזה מחובר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.