עבור לתוכן

מודם סלולארי SIERRA WIRELESS 880E של חברת סלקום - בעיות התקנה

Featured Replies

פורסם

רכשתי לפני כ-5 חודשים.

בעיות התקנה? בכל כיבוי והדלקה של המחשב נידרש להסיר ולהתקין את המודם. כאשר המודם עבד הייתי מאוד מרוצה.

קצת רקע:

היה ברשותי מחשב ACER ישן(6 שנים) , היו בעיות התקנה(פעם כן פעם לא) ואיטיות. הנחתי שזה המחשב. כעבור שבוע פניתי לשרות עם המחשב ולא היה להם מה להוסיף.

רכשתי לפני כחודשים מחשב חדש ומושקע ושוב ACER. שוב אותם בעיות.

פניתי לסלקום שרות החליפו לי את המודם, ושוב אותם בעיות.

פניתי לשרות של ACER מדווחים לי שהענין ידוע וידוע לסלקום ול-SIERRA , החברה המפתחת את המודם ונותנים לי כתובת שמסבירה את הבעיה ופיתרונה ומסירים אחריות מהענין.

http://www.sierrawireless.com/faq/ShowFAQ.aspx?ID=1117

מיסתבר שיש בעיה עם מחשבים ניידים של טושיבה ול-ACER יש את אותו מצב. סלקום כמובן לא מדווחת ללקוחות והעומדים לרכוש את המודמים. בדקתי ובמחשב פוזיצו סימנס אין את הבעיה.

הפיתרון לא עובד כהלכה במיוחד עם חלונות ויסטה, במיוחד במחשבים שלא מגיעים עם דיסקי התקנה.

כמובן שהתקשרתי לסלקום ושאלתי, בהתחלה התכחשו, כעבור כ- 5 שבועות של.... הודו וכיום הסכימו להפסיק מנוי, ללא החזרת הכסף על החודשים שעברו.

הבעיה היא כזאת שאין לה פיתרון.

הבעיה הרבה יותר נירחבת מהניראה. וכוללת את כל המודמים של SIERRA שמוכרת סלקום ואין לה מחברה אחרת.

הבעיה קשה יותר מאחר והמודמים מישתלטים על 8 כתובות הנמוכות של COM PORT, שתחברו ציוד, לדוגמא ל- USB , ותוכנות שיעבדו עם הציוד, יהיו בעיות מאחר וכולם אוהבים כתובות נמוכות. בהסרה המודם מתוכנת החלונות, הוא מסיר אותם חלקית ונישארים 4 שצריך להסיר ידנית, דבר שלא כולם יודעים איך.

מצורף צילומי מסך מסבירים: אחד בהתקנה ושני לאחר הסרה, ושלישי של חברת SIERRA וההודעה.

לסיום אני ממש מופתע ממה שהתנהל, למותר לציין שאין איש שרות ומוכר של סלקום המכיר את המיגבלות של המודמים, צריך להגיע רחוק לאנשים שמכירים את המגבלה.

[attachment deleted by admin]

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים