פורסם 2008 באוקטובר 3117 שנים יש לי דיסק קשיח רגיל שחיברתי אותו באמצעות מתאם למחשב הנייד שלי עכשיו הוא הפסיק לעבודמה שהוא עושה זה קולות כאלו של תעינה ואז המחשב מראה לרגע כונן F ואז הוא כאילו נופל והכונן נעלםדבר חשוב נוסף זה כשהוא מחובר רק לחשמל בלי כבל נתונים הוא עובד רגיל ולא עושה קולות מוזריםניסיתי להקפיא אותו לא עזר
פורסם 2008 באוקטובר 3117 שנים מחבר למשהוא יש אולי תגובה יותר מועילה כמו למשל מה הבעיה עם הדיסק ואיך אפשר לפתור אותה?
פורסם 2008 באוקטובר 3117 שנים נשמע שהוא פשוט לא תקין ואין מה לעשות איתואם הוא לא עובד גם על מחשבים אחרים אתה יכול לזרוק אותו לפח/לקחת לשיחזור במאות עד אלפי שקלים.
פורסם 2008 באוקטובר 3117 שנים מחבר יש לי אז שאלה האם אפשר לקחת את הדיסקים המגנטים מהדיסק קשיח ולהכניס אותם לדיסק אחר?וזה יעבוד?
פורסם 2008 באוקטובר 3117 שנים תראה אם המידע חשוב לך מבחינה קריטית ואין לך גיבוי - אל תתעסק איתו תן אותו לשחזור מידע מקצועי (מיטסי\טיק טק דומאות טובות)אם המידע לא הכי חשוב ואתה מעונין להתנסות - פרק מדיסק זהה את הגוף האלקטרוני ותשתיל אותו על הכונן - לי זה עבד עד היום פעמיים (מתוך 5 נסיונות)זה הציל דיסקיםלפני זה - נסה לשלול שהבעיה היא לא מהכונן (נסה לחברו למחשב אחר ותראה אם הבעיה במחשב המקורי)כל טוב ושבת שלום,גבריאל
פורסם 2008 באוקטובר 3117 שנים מחבר הקטע הוא שהוא עובד כשמחברים אליו רק חשמל הבעיות מתחילות כאר מחברים את כבל הנתונים מה שמוביל אותי למסקנה שכנראה הבעיה בראש ולא במערכת החשמליתואם יש לי דיסק קשיח של 80 GB ו250GB החלק האלקטרוני אצליהם אותו דבר? או שזה לא יתאים?שני הדיסקים מWD
פורסם 2008 בנובמבר 117 שנים מחבר ואם יש לי דיסק קשיח של 80 GB ו250GB החלק האלקטרוני אצליהם אותו דבר? או שזה לא יתאים?שני הדיסקים מWD
פורסם 2008 בנובמבר 117 שנים הטריק עובד עם אותם דיסקים בדיוקולפי מה שקראתי ככל הנראה דפקת לעצמך את הדיסקים (שיחקת עם הכבל כאשר הדיסק היה בעבודה)\המורה הכי טוב הוא נסיון - תלמד מזהשבת שלגון,גבריאל
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.