עבור לתוכן

דיסק קשיח לא מתחבר

Featured Replies

פורסם

יש לי דיסק קשיח רגיל שחיברתי אותו באמצעות מתאם למחשב הנייד שלי עכשיו הוא הפסיק לעבוד

מה שהוא עושה זה קולות כאלו של תעינה ואז המחשב מראה לרגע כונן F ואז הוא כאילו נופל והכונן נעלם

דבר חשוב נוסף זה כשהוא מחובר רק לחשמל בלי כבל נתונים הוא עובד רגיל ולא עושה קולות מוזרים

ניסיתי להקפיא אותו לא עזר

פורסם

ניסיתי להקפיא אותו לא עזר

???

פורסם
  • מחבר

למשהוא יש אולי תגובה יותר מועילה כמו למשל מה הבעיה עם הדיסק ואיך אפשר לפתור אותה?

פורסם

נשמע שהוא פשוט לא תקין ואין מה לעשות איתו

אם הוא לא עובד גם על מחשבים אחרים אתה יכול לזרוק אותו לפח/לקחת לשיחזור במאות עד אלפי שקלים.

פורסם
  • מחבר

יש לי אז שאלה האם אפשר לקחת את הדיסקים המגנטים מהדיסק קשיח ולהכניס אותם לדיסק אחר?

וזה יעבוד?

פורסם

תיאורטית כן.

מעשית, אתה לא תוכל.

פורסם

תראה אם המידע חשוב לך מבחינה קריטית ואין לך גיבוי - אל תתעסק איתו תן אותו לשחזור מידע מקצועי (מיטסי\טיק טק דומאות טובות)

אם המידע לא הכי חשוב ואתה מעונין להתנסות - פרק מדיסק זהה את הגוף האלקטרוני ותשתיל אותו על הכונן - לי זה עבד עד היום פעמיים (מתוך 5 נסיונות)

זה הציל דיסקים

לפני זה - נסה לשלול שהבעיה היא לא מהכונן (נסה לחברו למחשב אחר ותראה אם הבעיה במחשב המקורי)

כל טוב ושבת שלום,

גבריאל

פורסם
  • מחבר

הקטע הוא שהוא עובד כשמחברים אליו רק חשמל הבעיות מתחילות כאר מחברים את כבל הנתונים מה שמוביל אותי למסקנה שכנראה הבעיה בראש ולא במערכת החשמלית

ואם יש לי דיסק קשיח של 80 GB ו250GB החלק האלקטרוני אצליהם אותו דבר? או שזה לא יתאים?

שני הדיסקים מWD

פורסם

חיברת וניתק כבל IDE להרדיסק בזמן שהוא מקבל מתח?

פורסם
  • מחבר

זה SATA וכן

פורסם
  • מחבר

ואם יש לי דיסק קשיח של 80 GB ו250GB החלק האלקטרוני אצליהם אותו דבר? או שזה לא יתאים?

שני הדיסקים מWD

פורסם

הטריק עובד עם אותם דיסקים בדיוק

ולפי מה שקראתי ככל הנראה דפקת לעצמך את הדיסקים (שיחקת עם הכבל כאשר הדיסק היה בעבודה)\

המורה הכי טוב הוא נסיון - תלמד מזה

שבת שלגון,

גבריאל

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים