עבור לתוכן

צריך כרטיס מסך AGP תקציב 500

Featured Replies

פורסם

מכיוון שה-GT6800 הישן שלי נדפק ואני כרגע תקוע עם הכרטיס הכי גרוע שהשתמשתי בו ATI1650XT, ומכיוון שאין לי כסף בשביל לשדרג למחשב חדש עדיין החלטתי לשדרג תכרטיס.. הבעיה - כמעט ואין יותר כרטיסי AGP טובים בשוק, אם זה היה תלוי בי הייתי קונה 6800 אחר אבל אני לא מוצא בשום מקום.

מישהו יכול להמליץ על כרטיס AGP זול יחסית ( בסביבות 500 שקל? ) שהוא לא מבית ATI? תודה מראש.

פורסם

מה הבעיה עם ה - X1650XT ? הוא חזק יותר מה - 6800GT שהיה לך ושווה ל - 7600GT.

כרטיס לא רע בכלל.

בכל מקרה תוסיף את התקציב שלך לכותרת ותרשום את המפרט שלך.

פורסם

אם יש לוח של pci-e שתואם למעבד שלך אני חושב שמומלץ שתקנה אותו + כרטיס pci-e של היום שהפשוט היום שווא לחזק של הדור הקודם

זה יעלה 500 ש"ח אולי 600 אבל זה שווא את זה והגיע הזמן שתשדרג את הלוח

{השאלה איזה מעבד יש לך}

פורסם
  • מחבר

דניס, יכול להיות שהכרטיס שלי ספציפית דפוק או שיש איזשהי בעיית תאימות..

בכל אופן אני משחק דיי הרבה משחקי רשת ואני לא יכול להרשות לעצמי MOUSE LAGS במשחק שרץ לי חלק על 125 FPS כש-vsync מבוטל, accel מבוטל וה-Flip queue על 0. מעבר לזה הכרטיס בקושי סוחב משחקים בני כמה שנים טובות כמו Max payne ( עכשיו התקנתי כי הסרט עשה לי נוסטלגיה :) ) בסיטואציות מסויימות או NeverWinter Nights. שלא לדבר בכלל על כך שהתצוגה לא מתקרבת לתצוגה עם ה-6800GT שהיה לי. אני מצליח להבחין במלא נקודות על המסך ברזולוציות גבוהות מ-1024x786 ורב האפקטים בכל משחק פשוט לא נראים תקינים יחסית ל-6800GT. בטח שיש עוד בעיות עם הכרטיס הזה שלא עולות לי כרגע בראש אבל אלה הם המרכזיות.

המפרט שלי הוא

AMD Athlon 64 3000+

1GBMEMORY

ATI 1650

ולוח אם nVidia i230 או משהו כזה...

ואני לא רוצה סתם להוציא עוד כסף על לוח אם כי אני בכל מקרה מתכנן לשדרג עוד מעט. הכרטיס מסך הזה הוא זמני בלבד ומכיוון שלא מדובר בהוצאה כל כך גדולה ובעיקר כי נמאס לי מהכרטיס המסכן שיש לי עכשיו אמרתי נילך על זה אבל שום דבר מעבר לכרטיס מסך.

פורסם

אין לך אחריות עליו ? נשמע כמו כרטיס תקול.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים