עבור לתוכן

אין יותר הרקולס Ti200 בארץ?

Featured Replies

פורסם

כשביקשתי הצעת מחיר מזיגזג על המפרט שקניתי, שכלל את ה hercules שמבוסס על GF 3 TI200

הם אמרו לי שאין אותו בארץ, וכנראה שאת הדגם הספיציפי הזה גם לא יהיה, בטח שלא בזמן הקרוב.

אז רציתי לשאול, זה נכון?

ואם כן, מה ה"חלופה" שלו? אני לא מדבר על הריידון כי כרגע הם מאד יקרים, אולי הכרטיס המקביל המבוסס על TI200 של GAINWARD?

פורסם

אכן חלופה, לא פחות טובה...

פורסם

כשביקשתי הצעת מחיר מזיגזג על המפרט שקניתי, שכלל את ה hercules שמבוסס על GF 3 TI200

הם אמרו לי שאין אותו בארץ, וכנראה שאת הדגם הספיציפי הזה גם לא יהיה, בטח שלא בזמן הקרוב.

אז רציתי לשאול, זה נכון?

ואם כן, מה ה"חלופה" שלו? אני לא מדבר על הריידון כי כרגע הם מאד יקרים, אולי הכרטיס המקביל המבוסס על TI200 של GAINWARD?

אז קנה את ה gainward הוא נותן ביצועים טובים ואם זה ti 200 אז גם של abit טוב

פורסם

תוריד 10 דולר מהמחיר של ההרקולס תקבל כרטיס טוב באותה מידה ויותר טוב לoc ואפילו עם 128 mb זיכרון במקום ה64 של ההרקולס!

אני לא מבין למה זה לא נראה לך בסדר........

פורסם

יש לו פילטרים ברמה של Hercules?

מי היבואן של Gainward בארץ?

פורסם

לא יודע אם יש יבואן.......

בלמיר יש אותו במחיר של ההרקולס ועם 128 זיכרון הפילטרים באותה רמה והוא מעולה לoc וחוץ מזה.......... הוא גם ורוד!

פורסם
  • מחבר

וחוץ מזה.......... הוא גם ורוד!

בלעעעע...

אני קורא פה את התגובות של כולם, ואני שמח שמצאתי לי פיתרון מצוין, עד שאני מגיע לתגובה שלך

ורוד ???

איכסהההה....

יקח לי זמן להתגבר על זה...

אבל לא משנה עכשיו, כולם מסכימים שגיינוורד היא תחליף מצויין להרקולס? פילטרים בסדר? אז אני מחליף.

פורסם

איך אתם יודעים שהפילטרים שלו ברמה של הרקולס?

ומישהו יכול להגיד לי אם יש לו יבואן ומיהו?

כי אני לא יכול לקנות את זה מלמיר בגלל שאני צריך להחליף אותו אם הכרטיס הדפוק שיש לי.

פורסם

זה גוון של אדום ורד......

אבל זה לא מה שחשוב

פילטרים מעולים ויכולות oc מדהימות

לא תתאכזב

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים