פורסם 2008 באוקטובר 3017 שנים טוב אז ככה פירמטתי תנייד (toshiba a200 10w) ואחר כך התקנתי דרייבר intel wiraless ופה כבר אני נכנס לחלון של view available wireless network ושם אין זיהוי של הנתב שלי או אף רשת אחרתיכול להיות שזה לא הדרייבר הנכון? או משהו כזה?
פורסם 2008 באוקטובר 3117 שנים מחבר א. כן יש סימני קריאה על :mass storage controllermodem device on high definition audio bussm bus controllerוב. כן הורדתי מהאתר של טושיבה
פורסם 2008 באוקטובר 3117 שנים כמעט, אם לא לכל, מחשב נייד שנמכר בשנתיים האחרונות יש כפתור לכיבוי והדלקת החיבור האלחוטי. לפעמים זה ממש כפתור ולפעמים זה שילוב של כפתור הFN+כפתור של מספר (יהיה ציור של אנטנה עליו). אם הוא במצב דולק, תכבה אותו, תאתחל את המחשב ותדליק אותו מחדש בסיום עלית הוינדוס.
פורסם 2008 באוקטובר 3117 שנים מחבר איך אני יודע אם הוא דולק או לא אני לוחץ על fn ועל האנטנה ולא קורה כלום בכול מקרה הורדתי -Config Free והיא מזהה הכול והחיבור של הבלוטוט דולק (אם זה משנה) קיצור אני ישאר כבר ככה . מה שעובד לא מתקנים תודה על הכול
פורסם 2008 באוקטובר 3117 שנים כן יש סימני קריאה על :mass storage controllermodem device on high definition audio bussm bus controllerתוריד ותתקין את הדרייברים החסרים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.