עבור לתוכן

האם זה יעבוד???

Featured Replies

פורסם

אוקיי יש לי שאלה...

לחבר שלי יש מעבד core 2 quad q660 2.40 וכרטיס מסך 8600gt ו-512 זיכרון של הכרטיס מסך ו-2gb זיכרון פנימי... התקנו כרייסיס ולא ראו מי יודע מה ניסיתי לשנות את הביצועים על האיכות הכי גבוהה וזה היה תקוע לא יודע למה... בקיצור שיניתי רק את הרזולוצייה להכי גבוהה וזה נתקע אם יש עוד ביצועים לשפר אשמח שתגידו לי אה ו... על 8800gt זה יעבוד על הביצועים הכי גבוהים או שלא??? :jump1:

פורסם

ההגדרות הכי גבוהות סגורות למשתמשי XP, אבל אפשר לשנות את קיבצי הcfg ולהגיע להגדרות אלו.

גם 8800GT לא מריץ את המשחק חלק (או חלק מספיק ?) על ההגדרות הגבוהות ביותר ככול שאני יודע.

פורסם
  • מחבר

איך משנים את זה? ???

פורסם
  • מחבר

חחחחחחחח אתה עושה צחוק??? אני לא מבין כלום ממה שכתוב שם... אה ובן כמה אתה?

פורסם

1. המנוע של קרייסיס לא בנוי לניצול מלא על ידי כרטיסי המסך המודרניים כיום, זה המצב והוא לא ישתנה.

2. 8500 לא מסוגל להריץ את המשחק על מדיום ברזולוציה סבירה, אז לשחק על v.high? :kopfpatsch:

3. לא, 8800, לא יוכל להפעיל את המשחק על הגדרות מקסימליות + רזולוציה מקסימלית בקצב פריימים סביר למשחק.

פורסם

אלון, היית מעדיף שהוא יזלזל בך?

ואם אתה לא מבין מה הולך שם, לא הייתי ממליץ להתעסק.

פורסם
  • מחבר

1. המנוע של קרייסיס לא בנוי לניצול מלא על ידי כרטיסי המסך המודרניים כיום, זה המצב והוא לא ישתנה.

2. 8500 לא מסוגל להריץ את המשחק על מדיום ברזולוציה סבירה, אז לשחק על v.high? :kopfpatsch:

3. לא, 8800, לא יוכל להפעיל את המשחק על הגדרות מקסימליות + רזולוציה מקסימלית בקצב פריימים סביר למשחק.

ראיתי ביוטיוב שמישהו השתמש ב8800gt על הביצועים הכי גבוהים!!! :jump:
פורסם

אז הוא שם רזולוציה לא גבוהה יחסית

פורסם
  • מחבר

אלון, היית מעדיף שהוא יזלזל בך?

ואם אתה לא מבין מה הולך שם, לא הייתי ממליץ להתעסק.

מה יש פה לזלזל... מה לא מבין למה מה יש שם כבר? איזה חלקים יש לך?[br]פורסם בתאריך: 30.10.2008 בשעה 23:02:54

אז הוא שם רזולוציה לא גבוהה יחסית

רואים באיכות מדהימה!!! תסתכל אפילו...
פורסם

ניסית לקרוא את מה שכתוב שם וללכת לפי ההוראות?

פורסם

אל תזלזל ב8500... שיחקתי על מדיום ברזולוציה סבירה בהחלט והיה אפשר לשחק די חלק. (FPS ~ 20-30, אבל עבד די חלק)

פורסם
  • מחבר

ניסית לקרוא את מה שכתוב שם וללכת לפי ההוראות?

איפה באתר שהוא הביא לי?
פורסם

במקרה לחבר שלי יש 8500, ואני יודע בוודאות שהוא בקושי זז על 1024x768 על מדיום. (על c2d מדגם ותיק).

עזוב את זה שעם טוויקים אפשר להשיג טיפה ועוד טיפה, מי ששיחק במשחק עד סופו יודע שזה לא שווה את זה ;)

A-L-o-n - מספיק לבלבל בשכל, אתה שואל את אותה שאלה 50 פעם, כן - אם אתה רוצה הגדרות v.high תעקוב אחרי ההוראות שם!.

פורסם

למה לך לטרוח אם אתה לא יכול לשחק על Very High?

8800GT לא יריץ אותו כמו שצריך, תוותר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים