פורסם 2008 באוקטובר 3017 שנים 1.היי הדלקתי את המחשב שלי ושמעתי רעש כמו מחוג שעונים שרץ מהר מכיווון המחשב.2.כשהמחשב עלה,ובמסך הלוגו של "מערכת WINDOWS מופעלת" שמעתי ביפ אחד קטן.נ.ב (לגבי1)לא יודע אם המידע הזה יעזור אבל עשיתי סריקה של MHDD להר דיסק שלי ולא מצאתי סקטורים פגומיםתודה.
פורסם 2008 באוקטובר 3017 שנים בעיה במשהו שקשור ללוח.לא מכיר בע"פ את הצפצופים, אז אתן לטובים ממני לאבחן (:
פורסם 2008 באוקטובר 3017 שנים מחבר שאנשים פה לא יתבלבלו,זה ציפצוף שעולה לי מתי שהמערכת WINDOWS מופעלת ולא בעת עליית המחשב או בתהליך הפוסט וכו...
פורסם 2008 באוקטובר 3017 שנים מחבר תבדוק אם לא תקוע אצלך שום מקש במקלדת.ואי באמת היה תקוע לי מקש!תודה.אבל נשארה עוד בעיה אחת.1.היי הדלקתי את המחשב שלי ושמעתי רעש כמו מחוג שעונים שרץ מהר מכיווון המחשב.נ.ב (לגבי1)לא יודע אם המידע הזה יעזור אבל עשיתי סריקה של MHDD להר דיסק שלי ולא מצאתי סקטורים פגומיםתודה.
פורסם 2008 באוקטובר 3017 שנים לא ממש הבנתי מה זה "מחוג שעונים שרץ מהר", אבל תבדוק את המאווררים, אולי זה מאחד מהם.
פורסם 2008 באוקטובר 3017 שנים מחבר אתה פשוט שומע : טיק טיק טיק טיק ...מהר ומלא כאלה... אבל זה מפסיק מתישהו
פורסם 2008 באוקטובר 3017 שנים כשאתה שומע את התיקתוקים האילו, האם המחשב עובד לאט יותר או נתקע?האם אתה יכול לפתוח את המארז ולשמוע מאיפה מגיע התיקתוק הזה?
פורסם 2008 באוקטובר 3017 שנים מחבר כשאתה שומע את התיקתוקים האילו, האם המחשב עובד לאט יותר או נתקע?עובד לאט...כןהאם אתה יכול לפתוח את המארז ולשמוע מאיפה מגיע התיקתוק הזה?כרגע לא,אבל במידה וכן מאוחר יותר\מחר אז מה אני אמור לעשות.?
פורסם 2008 באוקטובר 3017 שנים נשמע כמו דיסק קשיח שעומד לנפוח את נשמתו.כדבר ראשון תגבה את כל הדברים החשובים לך שנמצאים על הדיסק.אח"כ תפתח את המארז, תצמיד את האוזן ותנסה למקד מאיפה בא הרעש.
פורסם 2008 בנובמבר 217 שנים הבדיקה עברה בהצלחה ?אני ממליץ לבצע את הבדיקות לדיסקים הקשיחים באמצעות התוכנות של יצרניות הדיסקים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.