פורסם 2008 בנובמבר 417 שנים http://www.fudzilla.com/index.php?option=com_content&task=view&id=10275&Itemid=1 :-X לחברה הזו יש בעיות קשות מאוד...
פורסם 2008 בנובמבר 417 שנים http://www.fudzilla.com/index.php?option=com_content&task=view&id=10275&Itemid=1 :-X לחברה הזו יש בעיות קשות מאוד... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני חושב שזה גאוני דווקא! מעניין באמת כמה אפשרויות יש לניחוש הזה
פורסם 2008 בנובמבר 417 שנים הP4 שברשותך עם ה9600XT כבר מזמן לא מתאימים משחקים ברמה טובה, גם לא בינונית ומטה, אני ממש ממליץ לך לקנות מחשב חדש כשתוכל מכיוון שגם אם תוכל להריץ משחק איזשהו על LOWEST זאתי תהיה חוויה ויזאולית נשכחת נידחת ולא קיימת, אנחנו ב2009 ואני לא חושב שהמשחקים של היום נועדו לLOW.אני יודע שאני צריך מחשב חדש,לא חידשת לי כלום.אבל שאלתי בגלל שראיתי את הגרפיקה של המשחק והיא נראת בכלל לא משהו (חוץ מהמים)ו C&C 3 עובד אצליאז חשבתי למה לא
פורסם 2008 בנובמבר 417 שנים ומדוע אתה לא מאמין שהוא מתפקד יופי טופי על 9600XT {ללא מספר פילטרים } הוא עבד אצלי מצוין עד לשלב השני שהתחלתי פשוט "לנקר" מול המסך. {.... ואז שהתעוררתי מצאתי את עצמי לוחץ על delete כול כך מהר ואגב המשחק של השחקנים הוא כול כך ירוד וזול כמו "בוכה בגשם"} אוו וכן על הגדרות HIGH מעל זה הוא פשוט עבד נורא לאט. אל חשש STRENGTH ושוב בקשר לרכישה ..... נסה את Fallout או הCOH הבא שצריך לצאת . ול dennis14 - שים לב שביטלתי אצלי מספר פילטרים בשביל זה AA ובנוסף צלליות .
פורסם 2008 בנובמבר 417 שנים FALLOUT 3 כבר יצא לא?ומה זה COH?על איזה הגדרות בדיוק אתה משחק ב RED ALERT 3? ( אם אפשר פירוט מלא)וכמה FPS מומצע אתה מקבל?אני רוצה לדעת אם אני יוכל לפחות להנות המשחק,ולא לסבול מגרפיקה לא איכותית וביצועים גרועים.כי אפילו עד כמה שהמשחק יהיה טוב זה נורא יפריע לי.
פורסם 2008 בנובמבר 517 שנים שמתם לב אין הרבה יחידות? קצת מכל דבר...לדעתי אם ACT OF WAR היה יוצא היום בתוספת חייל ים הוא המשחק של כל הזמנים הכל קרוב למציאות ממש 1 ל 1 במיוחד בסקרימיש
פורסם 2008 בנובמבר 517 שנים FALLOUT 3 כבר יצא לא?ומה זה COH?על איזה הגדרות בדיוק אתה משחק ב RED ALERT 3? ( אם אפשר פירוט מלא)וכמה FPS מומצע אתה מקבל?אני רוצה לדעת אם אני יוכל לפחות להנות המשחק,ולא לסבול מגרפיקה לא איכותית וביצועים גרועים.כי אפילו עד כמה שהמשחק יהיה טוב זה נורא יפריע לי.הFPS המקסימאלי במשחק הוא 30 ואי אפשר לעבור אותוהיום במערכת שכוללת פרסקוט P4 2.8GHZ עם HD4670 אין שום סיבה שב1280X1024 למשל תוכל לשחק בהגדרות מקסמאליות על FPS של 30
פורסם 2008 בנובמבר 517 שנים [ U S A lR ][/\][ link=topic=371722.msg3216497#msg3216497 date=1225844948]שמתם לב אין הרבה יחידות? קצת מכל דבר...לדעתי אם ACT OF WAR היה יוצא היום בתוספת חייל ים הוא המשחק של כל הזמנים הכל קרוב למציאות ממש 1 ל 1 במיוחד בסקרימישאני מניח שאתה לא מכיר את ההרחבה של AOW...
פורסם 2008 בנובמבר 517 שנים אתה מדבר על High Treason ? אם כן אני מכיר .אבל אין שם חייל ים אולי כמה משימות עם ספינות שלא היגעתי אליהם כי אני משחק בסקרימיש...אבל בכל זאת נכון הוא משחק אסטרטגיה טוב שהכי מתקרב למציאות....
פורסם 2008 בנובמבר 517 שנים הFPS המקסימאלי במשחק הוא 30 ואי אפשר לעבור אותו היום במערכת שכוללת פרסקוט P4 2.8GHZ עם HD4670 אין שום סיבה שב1280X1024 למשל תוכל לשחק בהגדרות מקסמאליות על FPS של 30 אין לי פרסקוט ולא HD4670 התבלבלת אם מישהו אחר כנראה... יש לי מעבד P4 2800 HZ 800FSB 512 של נוורטווד (אני חושב שככה אומרים את זה ) זיכרון DDR400 1GB כרטיס מסך ATI RADEON 9600XT למישהו פה יש מערכת דומה לשלי והוא יכול באמת ''להנות'' מהמשחק?? אני רוצה לקנות את המשחק ואני רוצה שזה לפחות יעבוד טוב.
פורסם 2008 בנובמבר 517 שנים למה שלא תוריד אותו,תבדוק אם הוא עובד טוב ואם כן תקנה? רק אם הוא עובד טוב תקנה!אחרת אני עוד אקבל אזהרה פה
פורסם 2008 בנובמבר 517 שנים חיפשתי בכמה אתרים ולא מצאתי יש למשחק הזה בכלל דמו??!ככה אני יוכל לבדוק אותו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.