פורסם 2008 בנובמבר 117 שנים מה אתה בדיוק רוצה?כשאתה קונה משחק, אתה מצפה לקבל אותו כמו שצריך, מבלי להתעסק עם חרא ואיך לפרוץ אותו - אתה פאקינג קנית אותו!!!
פורסם 2008 בנובמבר 117 שנים אני עוד לא יודע מה כדאי לקנות, DVD או להוריד מהאתר שלהם.רציתי להוריד מהאתר...אבל במחיר הזה בדיוק אני קונה אותו כאן בקופסה עם מדריך - אז מה "החיסכון" בהורדה ??
פורסם 2008 בנובמבר 117 שנים נו יש מישהו שעבר את זה?אפשר לראות את התמונה כאן http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=371722.10זה ממש לא בעייה, קחי את טניה ופני תדרך, אחר כך תסכלי טוב אפשר בקלות להכניס את המרגלים...קצת לחשוב =P
פורסם 2008 בנובמבר 117 שנים זה ממש לא בעייה, קחי את טניה ופני תדרך, אחר כך תסכלי טוב אפשר בקלות להכניס את המרגלים... קצת לחשוב =P מישהו קרא לי? סתם ^^ *רצה לקנות*
פורסם 2008 בנובמבר 217 שנים זה ממש לא בעייה, קחי את טניה ופני תדרך, אחר כך תסכלי טוב אפשר בקלות להכניס את המרגלים...קצת לחשוב =Pכבר עזרתי לה בפרטי, אבל מה שאמרת לא כך עושים.
פורסם 2008 בנובמבר 217 שנים יש לי בעיה במשחק כשאני ניכנס אחרי הסרטון והכל בתפריט הראשי המשחק קופא יש רק מוזיקה ותסמל של המולטיפלייר כשאני לוחץ CTR ALD DEL אז רשום שם שהמשחק לא מגיב אחרי כמה ריסטרטים המשחק עבד ניכנס לטוטריאל שיחקתי יצאתי לטתפריט הראשי שוב המשחק קפא
פורסם 2008 בנובמבר 217 שנים ^^^הוא מנסה לחפש עדכונים וכו'.גם לי קורה לפעמים, פשוט אל תלחץ כלום אחרי שהעלת אותו, חכה איזה 2 דקות וזה יסתדר (וכן זה מעצבן)
פורסם 2008 בנובמבר 217 שנים ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh gimmmememememe מת על המחשק הזה RA2 חרשתי שנים גם על המולטי מקווה שזה לא יאכזב לפי התמונות נראה ממש טוב
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.