פורסם 2008 באוקטובר 3117 שנים מי ששיחק יכול לעזור לי? אני לא מצליחה לעבור את זה,הבנתי שצריך להכניס אותם אבל בכל מקום יש את הכלבים האלה,מי שעבר יודע במה מדובר.(בקמפיין .)[attachment deleted by admin]
פורסם 2008 באוקטובר 3117 שנים מחבר המשחק יעבוד לך בסדר גמור.. הדרישות לא גובוהות וואי שיחקתי היום עם חבר ברשת זה היה כל כך כיף! לחזור לכל הסקרמישים המטורפים.. משחק מעולה!
פורסם 2008 באוקטובר 3117 שנים מי ששיחק יכול לעזור לי? אני לא מצליחה לעבור את זה,הבנתי שצריך להכניס אותם אבל בכל מקום יש את הכלבים האלה,מי שעבר יודע במה מדובר. (בקמפיין .) גם אני תקוע שהם פשוט אין לי מושג איך עוברים,מישהו אולי כבר עבר יכול להסביר ? תמונה של השחקנים שמשחקים שהם http://xtremecouture.files.wordpress.com/2008/08/cc_ra3_mma.jpg סירטון של Natasha במשחק,אישה חזקה ויפה :-* http://www.youtube.com/watch?v=OUdgffObzjA
פורסם 2008 באוקטובר 3117 שנים בואנה לא חסר, לא רק נטשה אגב אם הבנתי נכון מי שמשחקת את נטשה, שכחתי איך קוראים לה, מתאבקת במציאות
פורסם 2008 באוקטובר 3117 שנים לא הבנתי מה ההתלהבות..זה צבעוני ומצועצע הc&c החדשים נראים יותר טוב והמשחקיות שלהם טובה בהרבה
פורסם 2008 באוקטובר 3117 שנים איזה c&c חדשים?נכון הגרפיקה שונה אבל היא בסדר, יש חלקים עם גרפיקה טובה. אפשר להתרגל לזה, סך הכל ה Gameplay סבבה, זה מה שחשוב.
פורסם 2008 באוקטובר 3117 שנים נראה מדהים דרך אגב, איפה מוכרים אותו בארץ? ויש גם מקום שיש גרסה "מיוחדת" (זאתי המורחבת לאספנים וכו')
פורסם 2008 באוקטובר 3117 שנים מחבר לא חושב שהוא הגיע עדיין לארץ משום שהוא יצא רק היום באירופה.. ככה שיש עוד איזה שבוע בערך.אבל שהוא יגיע לא תהיה בעיה להשיג אותו.. לגבי הגרסא של האספנים, ראיתי כרגע שבפריק תהיה מכירה.
פורסם 2008 באוקטובר 3117 שנים יש לי חבר שהוריד את המשחק בשביל לראות אותו, התלהב, קנה שני עותקים בשביל לשחק יחד עם חבר ואחרי 5 שעות של התעסקות עם המחשב בשביל שהמשחק החוקי יעבוד ועד שהוא הוריד את כל הטלאים מהשרת של EA (באיטיות נוראית)... הוא מגלה ש-EA לא מאפשרים לישראלים להתחבר לשרת המשחקים כרגע, בלי סיבה מיוחדת.
פורסם 2008 באוקטובר 3117 שנים ^^^ אתה רציני?! קודם כל, מאיפה קנה אותו? יש מקום ברשת שניתן לקנות ולהוריד? (כלומר חוקי לחלוטין, לקנות להורדה) ומעצבן מה שאתה אומר שאי אפשר לשחק ברשת
פורסם 2008 באוקטובר 3117 שנים WTF לא ניתן לשחק ברשת?! ואני אפילו חשבתי, מעט אומנם, על רכישה של המשחק [לא, עדיין לא יצא לי לשחק במשחק, אני פשוט חובב אסטרטגיות וכשייצא SC2 היו בטוחים שיהיה לי עותק ]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.