עבור לתוכן

שמתם לב שהארבע תמיד מאכזב ?

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

גם הפנטיום 4, ועכשיו גם תגובות פושרות לג'י פורס 4, אולי המספר נוראי ? (אני חושב שכן... ::) )

ואני חושב שאתה כנראה לא קורה את הביקורות שאתה בעצמך מפרסם ורץ ישר לכתוב שטויות.

ציטוט ראשון (לגבי הגרף היחיד ששמת שהוא ד"א היחיד בו ל- TI 4600 אין יתרון משמעותי על הכרטיסים האחרים):

Interestingly enough the GeForce4 Ti 4600 does hold a lead here but it is far less impressive than what it delivered in our other tests. Perhaps this is more of a limitation of the game engine than anything else. We are not certain here however.

ציטוט שני (מסקנות הביקורת):

The GeForce4 Ti 4600 is an exponential leap in performance, in many cases, especially when it comes to anti-aliasing. In addition, new features like Accuview AA and configurable Anisotropic filtering, affords us a few more notches up the image quality spectrum, which is always more than welcome.

ועוד משהו מהסיכום שלהם:

All told, NVIDIA scores again with true next generation product. In the competitive game of 3D Graphics for the PC, there seems to be a case of "one-upsmanship" going on and we are all the benefactors. ATi is going to have a tall order answering this latest call from NVIDIA. However, I'm sure we'll all be listening intently for the response.

אני לא ממש יודע איך ה-GEFORCE4 יצא בביקורת שאתה ערכת (עשית אחת לא? מה לא?) אבל אצלם הוא יצא מצויין.

חכה שיובל יבוא ;)

הרי ברור שהראדון 8500 מחזיק יפה מאד כנגד הטיאניום 4600 במיוחד כאשר מפילים FSAA, תעשה חיפושון בפורום ותראה גרפים בעצמך !

• תגובות 43
  • צפיות 2.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

הטולאטין במקור כמו שאמרתי הוא לא מעבד יותר טוב... כדי לנצח את הפנטיום 4 הוא צריך להיות תהליך יצור אחד מלפניו

הפנטיום 4 יכול להביס את הטולאטין באותו תהליך יצור. זה רק מקרה שאינטל בחרה לייצר את הטולאטין על 0.13 הרבה

לפני הפנטיום 4. וזה למה הוא נראה כ"כ טוב.

ועל הסלרון מה אתה אומר ?

פורסם

מעבד סביר מאוד אובר קלוקינג מרשים... זה טוב שהוא בנוי על 0.13

אבל גם הסלרון-טולאטין יהיה פחות טוב מהפנטיום4-סלרון החדשים...

זה נכון שהטולאטים צריך להיות ב 0.13 לפני כולם כדי לנצח - אבל זה עובדה שהוא שם... ללקוח לא צריך להיות אכפת הרבה יותר מזה

הטולאטין מעבד טוב מאוד כרגע...

פורסם
  • מחבר

זה נכון שהטולאטים צריך להיות ב 0.13 לפני כולם כדי לנצח - אבל זה עובדה שהוא שם... ללקוח לא צריך להיות אכפת הרבה יותר מזה

הטולאטין מעבד טוב מאוד כרגע...

נקודת המוצא שלי, והסיבה למזוכיזם של אינטל...

פורסם

הם לא היו יכולים לספק טולאטין ל 80% מהעולם...

ועד שהם היו יכולים - הם גם היו יכולים לספק נורתווד ל 80 אחוז מהעולם...

ונורתווד יותר טוב מטולאטין.

פורסם

ibb אני מסכים איתך ב100 אחוז.

וKoM, דיי להתלהב יותר מידי מטואלטין. "אבל טואלטין 1.4 מז**ן פנטיום 4 1.9 ובמיקרים מסוימים גם 2Ghz..!

בשבילי זה סימן למעבד איכותי וטוב..."

קודם כל, נכון שאמרתי שהוא מגיע לביצועים של פנטיום 4 1.9 אבל עוד אף ביקורת לא הוכיחה את זה. ובוא נגיד שאת 2GHz נורת'ווד הוא בחיים לא ינצח (את הרגיל אולי כן). זה בשבילך סימן למעבד איכותי וטוב ? קח את'לון במהירות 1.4GHz שזה Athlon XP 1600+ גם יותר זול בהרבה מטואלטין וגם יותר מהיר מטואלטין (266MHz). אפילו שאתה מקבל לוח במחיר זול, תחשוב שההפרש שתשלם על המעבד (ההפרש בין טואלטין 1.4 לבין את'לון 1600+)הוא 200 דולר!!!!! המחיר הזה יספיק לך גם לקנות לוח, וגם זיכרון DDR.

ואמרת שלא בטוח שתקנה טואלטין 1.4, אז שתדע שגם טואלטין 1.26GHz עולה בערך אותו הדבר, 365 דולר..... (הכל לא כולל מע"מ)

אתה כל הזמן מנסה למצוא תירוץ לא לעבור לAMD כי אתה מחכה להאמר, אבל תבין, זה יצא לך יותר זול מלעבור לטואלטין. אם אתה לא עובר לAMD Athlon XP (במקום טואלטין, סתם בזבוז) אז אין לך גם צורך לקנות את טואלטין 1.4GHz, עדיף שכבר תחכה והאמר וזהו.

כאילו איזה שיפור תרגיש, עכשיו יש לך פנטיום 3 1000. ההפרש של עוד 260MHz לא ייתן לך כלום (טואלטין 1.26, שעולה כמעט כמו 1.4) חוץ מתוצאה גבוה יותר ב3DMARK, ואם כבר ללכת על הפרש של 400MHz אז קח כבר משהו יותר מהיר, ויותר זול. גם מעבד AMD (יותר מהיר מטואלטין... תשווה באס 266MHz לעומת 133MHz, ותחשוב שהאת'לון באמת מנצל את הבאס הזה עם זכרונות DDR), גם לוח אם, וגם זכרונות DDR. כמה פעמים צריך להסביר לך........... Enc0der אולי תגיד משהו......

פורסם
  • מחבר

שוב להסביר ?

עניין הכסף לא משחק כאן תפקיד כרגע, כשתבין את זה נדבר...

וברור שנורת'ווד יותר טוב, מי אמר שלא ? מעניין אותי להשווטת טואלטין 2 ג'יגה הרץ לנורת'ווד 2 ג'יגה הרץ...

אני בעניין של אוברקלוקינג כרגע, ובהחלט הסלרון או הטואלטין נראים טוב...

ואל תכניס את משוואת העלות לכאן שוב...

פורסם

וKoM, דיי להתלהב יותר מידי מטואלטין. "אבל טואלטין 1.4 מז**ן פנטיום 4 1.9 ובמיקרים מסוימים גם 2Ghz..!

בשבילי זה סימן למעבד איכותי וטוב..."

קודם כל, נכון שאמרתי שהוא מגיע לביצועים של פנטיום 4 1.9 אבל עוד אף ביקורת לא הוכיחה את זה. ובוא נגיד שאת 2GHz נורת'ווד הוא בחיים לא ינצח (את הרגיל אולי כן). זה בשבילך סימן למעבד איכותי וטוב ? קח את'לון במהירות 1.4GHz שזה Athlon XP 1600+ גם יותר זול בהרבה מטואלטין וגם יותר מהיר מטואלטין (266MHz). אפילו שאתה מקבל לוח במחיר זול, תחשוב שההפרש שתשלם על המעבד (ההפרש בין טואלטין 1.4 לבין את'לון 1600+)הוא 200 דולר!!!!! המחיר הזה יספיק לך גם לקנות לוח, וגם זיכרון DDR.

ואמרת שלא בטוח שתקנה טואלטין 1.4, אז שתדע שגם טואלטין 1.26GHz עולה בערך אותו הדבר, 365 דולר..... (הכל לא כולל מע"מ)

אתה כל הזמן מנסה למצוא תירוץ לא לעבור לAMD כי אתה מחכה להאמר, אבל תבין, זה יצא לך יותר זול מלעבור לטואלטין. אם אתה לא עובר לAMD Athlon XP (במקום טואלטין, סתם בזבוז) אז אין לך גם צורך לקנות את טואלטין 1.4GHz, עדיף שכבר תחכה והאמר וזהו.

כאילו איזה שיפור תרגיש, עכשיו יש לך פנטיום 3 1000. ההפרש של עוד 260MHz לא ייתן לך כלום (טואלטין 1.26, שעולה כמעט כמו 1.4) חוץ מתוצאה גבוה יותר ב3DMARK, ואם כבר ללכת על הפרש של 400MHz אז קח כבר משהו יותר מהיר, ויותר זול. גם מעבד AMD (יותר מהיר מטואלטין... תשווה באס 266MHz לעומת 133MHz, ותחשוב שהאת'לון באמת מנצל את הבאס הזה עם זכרונות DDR), גם לוח אם, וגם זכרונות DDR. כמה פעמים צריך להסביר לך...........

יפה מאוד!

KOM - תפסיק לעשות השקעות גרועות!

פורסם
  • מחבר

יפה מאוד!

KOM - תפסיק לעשות השקעות גרועות!

הרשה לי.. :lol:

סלרון טואלטין או כל מעבד 0.13 מיקרון הוא כמעט חובה לחובב אוברקלוקינג מושבע ! אז חלאס..!בנאדם, במיוחד כמוני שעוקב אחרי התחום יום יום, קונה מעבד כלשהו או לוח כלשהו למטרה מסוימת ! וזה טיפשי לקנות לוח אם יקר עם מעבד יקר, במיוחד כשאפילו מחליף הפיסיאיי מתקרב !

פורסם

בנאדם, במיוחד כמוני שעוקב אחרי התחום יום יום, קונה מעבד כלשהו או לוח כלשהו למטרה מסוימת...

... יש לו תריסים אוטומטיים בבית המופעלים ע"י פקודות קול, רסיבר Yamaha מסידרת 9xx, וכו'
פורסם
  • מחבר

למי ?

פורסם

לך! 8)

פורסם
  • מחבר

הבנתי..

וזה קשור, כי..?

זה טיפשי עכשיו לקנות מערכת מחשב חדשה, זה הכל לפי דעתי, אין שום סיבה לא לחכות להאמר, או ל-KT333A, או ל-R250 לפחות, של ATI, והזכרתי את מחליף ה-PCI ? כל אלה נכנסים לשוק בטווח של כחצי שנה...

פורסם

מעניין אותי להשווטת טואלטין 2 ג'יגה הרץ לנורת'ווד 2 ג'יגה הרץ...

מתי תפסיקו להשוואת מעבדים לפי מהירות שעון... הרי זה לא ריאלי בכלל

פנטיום 4 תמיד ירוץ במהירויות שעון גבוהות יותר זה אחד הדברים שהוא טוב בהם (ויהיו אנשים שיגידו גם היחיד)

טולאטין במהירות 2GHz אפילו אם הוא אפשרי הוא יהיה הטולאטין האחרון... כי אין לו לאן ללכת מעל זה

בעוד NorthWood יכול להגיע ל 3.5GHz על אותו תהליך יצור. וזה יהיה הנורתווד האחרון אולי...

זה השוואה שיש לעשות...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים