עבור לתוכן

כרטיס מסך ל- 75 FPS מחפש מבדק

Featured Replies

פורסם

אני לא טענתי את זה לגבי משחקים... :nixweiss: מן הסתם כרטיס חזק יותר יביא לך תוצאה טובה יותר.

אני טוען את זה לגבי הסרטים...

ישנו תקן HD שלפיו עובדים, התקן הגבוהה ביותר הוא 1080P60 שמשדר ב60HZ שהם 60FPS... יותר מזה, פשוט לא קיים

סבבה, ניסיתי להדגיש את הרעיון שהגורם המשפיע על הFPS הוא עיבור התמונה במשחקים, ואין הבדל בין FPS בסרטים

• תגובות 32
  • צפיות 2.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

אני לא טענתי את זה לגבי משחקים... :nixweiss: מן הסתם כרטיס חזק יותר יביא לך תוצאה טובה יותר.

אני טוען את זה לגבי הסרטים...

ישנו תקן HD שלפיו עובדים, התקן הגבוהה ביותר הוא 1080P60 שמשדר ב60HZ שהם 60FPS... יותר מזה, פשוט לא קיים

בסרטים אין FPS נמוך או גבוהה, יש FPS אחיד של הסרט... במקרה של חומרה חלשה, הFPS של הסרט לא יורד... פשוט הסרט מקרטע

שוב אתה טועה

יש אפשרות להגביר FPS גם של סרטים

וזאת לא הייתה השאלה שלי ולמרות זה אני עונה לך

יש FPS אחיד של הסרט..

שוב לא נכון אין FPS אחיד לסרטים

בארה"ב משתמשים ב- 23.97 fps או 29.97 יש גם מעטים ב- 50 FPS או 60

באירופה בדרך כלל 25 FPS

מכאן אנו מבינים ברמה הכי נמוכה שאין כלל דבר כזה FPS לסרטים ...

שוב אלמנט בסיסי

אנני מבין מדוע אתה בכוח מנסה לענות על משהו שבאמת אתה לא מבין

ומתעקש לכתוב פעם אחר פעם שטויות ?

פורסם

נכון!

כי הFPSים שציינת הם אחידים! ולא משתנים לאורך הסרט אתה באמת לא מבין?!

אולי זה יעזור:

לסרטי HD יש תקן לפיו עליו עובדים! התקן החזק ביותר הוא תקן שידור 1080P60 שמשתדר ב60 פריימים לשנייה

מסך בעל קצב ריענון של 60HZ ייתן לך מקסימום של 60FPS במשחקים למשל, בהם הFPS הוא כן דינמי, גם אם תעשה שמיניות באוויר אתה לא תקבל יותר מ60FPS במקרה הזה

פורסם
  • מחבר

סרט זה סך הכל אוסף של תמונות, שמתחלפות מהר והמוח מפרש זאת כ"סרט"... אין פה עיבור גראפי מתוחכם, סך הכל העברה של אותות חשמליים מהכרטיס שהמסך מתרגם אותם לתמונה.. בעיקרון כל כרטיס מסך יספק קצבFPS זהה בהצגת סרטים.. הלוא זה הקצב שלוקח לאותות החשמל להגיע מכרטיס המסך אל המסך עצמו... אין הבדל בין הכרטיסים במהירות הצגת הסרטים... לא שידוע לי בכל אופן, זה סך הכל תמונה לא עיבוד...

אתה צריך כרטיס מסך שתומך בתקן וברזולוציה של FULL HD... רזולוציה של 1080P ...

הבדלים בFPS בין כרטיסים מופיעים רק כאשר הכרטיסים מבצעים עיבוד כלשהו להצגת תמונה, כמו במשחקים, שהכרטיס "יוצר" תמונה בעצמו ורק אז "שולח" אותה אל המסך... בסרט הרי אין עיבוד, ככה שהתמונה נשלחת מרגע שהכרטיס קיבל אותה, ישירות למסך בלי עיכובים, ולכן כל הכרטיסים זהים בקצב הצגת התמונות של סרטים... לא מומחה גדול לעיניין, אז תקנו אותי אם אני טועה....

אלקטריק טוען שאין כרטיס מסך ש"מסוגל" לספק קצב של 75 FPS, משום שזה באמת לא קיים... FPS הוא דבר דינאמי ומשתנה, אין FPS קבוע לכרטיס מסוים... במשחק אחד הוא יוכל לפעול בקצב של 50 FPS, ובמשחק אחר, שיותר קל לכרטיס לעבד את התמונה במשחק, הוא יפעל בקצב של 80 FPS... זה תלוי ביכולת של הכרטיס לעבד את התמונה.... בסרט אין עיבוד של תמונה, לכן הקצב זהה בכל הכרטיסים...

תשובה

FPS הוא סטטי ולא דינאמי

כל סרט יש לו את FPS שלו

יש חומרה או תוכנה שיכולה לקחת קצב של FPS ולהגביר אותו

לא ניכנס איך עושים

יש סרטים שבהם המחשב מבצע עיבוד של תמונה באם אנו מכתיבים למקודדים או לתוכנה לבצע זאת

למשל המקודדדים מגיעים כמעט ללא עיבוד ע"י מחשב

ורק אנשים מקצועיים ומבינים מנתחים ושולחים עיבוד תמונה לסרט בהתאם לכוחות המחשב שלהם והתוכנה שלהם

תוכנות נגנים חינמיים בחינם ברשת באמת לא מתאימים למה שאמרתי

רמתם נמוכה והצפייה בהם באמת נמוכה

אבל אנשים לא מכירים יכולות עיבוד או שיפור של תמונה ולכן מוכנים לראות כל דבר וחושבים שזה סוף הדרך

פורסם

מהו המפרט שלך ואיזה מסך ורזולוציה יש לך ?

לא ממש ברור מה אתה רוצה.

פורסם

אם תשנה את הכותרת ליותר ברורה ואינפורמטיבית אני אוכל להעביר את הדיון לפורום "אודיו וקולנוע בייתי" ושם אולי יבינו יותר טוב למה אתה מתכוון ויעזרו לך.

פורסם
  • מחבר

נכון!

אולי זה יעזור:

לסרטי HD יש תקן לפיו עליו עובדים! התקן החזק ביותר הוא תקן שידור 1080P60 שמשתדר ב60 פריימים לשנייה

מסך בעל קצב ריענון של 60HZ ייתן לך מקסימום של 60FPS במשחקים למשל, בהם הFPS הוא כן דינמי, גם אם תעשה שמיניות באוויר אתה לא תקבל יותר מ60FPS במקרה הזה

כבר כתבתי מספר פעמים שאתה כותב לא לעניין ושטויות

וביקשתי ממך להפסיק לבלבל ולהטעות

למרות זאת אתה חוזר לכאן וממציא כל הזמן שטויות

מספיק עם השטויות שלך

אנני חפץ בעזרתך

מדוע אתה לא מבין ?

עניתי לך לגבי ריענון מסך וכל ההקשר שלא קשור ל- FPS

שוב אני מצלם לך את התשובה ואין לי ספק שלא תבין

כמות הFSP תלוייה בקצה ריענון המסך... יש לך 75HZ?[/quote

לצערי אתה לא מבין עדיין את ההבדל בן HZ לבין FPS

אתה טועה בענק בתיאור שלך

HZ - מספר ההיבהובים של הנורה במסך

FPS - מספר התמונות בשניה שמעביר הסרט

שוב בפעם החמישית תפסיק לבלבל

ולכתוב על דברים שאתה לא מבין [br]פורסם בתאריך: 30.10.2008 בשעה 21:53:53

אם תשנה את הכותרת ליותר ברורה ואינפורמטיבית אני אוכל להעביר את הדיון לפורום "אודיו וקולנוע בייתי" ושם אולי יבינו יותר טוב למה אתה מתכוון ויעזרו לך.

הכותרת בסדר גמור

התשובות לא רלוונטיות ואין קשר לקולנוע ביתי

באם היית קורא בתחילת השירשור שאלתי שאלה ברורה

יתן לך רמז על כרטיס מסך ...

פורסם
  • מחבר

תגיד מה אתה רוצה ממני ?

אתה מבין שאני לא מעוניין בעזרתך הקלוקלית והגרועה ?

אתה מבין שאתה בכוח מנסה להציק בכוונת תחילה ?

אני מבין שאתה אובססיבי להפריע בשירשור , למה ?

אין לך מה לעשות ב- 22:00 בלילה ?

ולכן אתה מציק בכח ?

פורסם

תקשיב romaero22 יא חתיכת מפגר

אתה סתם מז**ן לכולם את השכל ואתה מבין את זה טוב מאוד.

אם אתה רוצה להציק לך לפורום אחר, כאן האנשים מבינים מה הם אומרים ואתה לא תבוא, תירשם ותגיד לכל אחד שהוא הרבה יותר מנוסה ממך שהוא טועה.

אז תפנים: אי אפשר להגביר קצב FPS של סרטים, אבל מה שאפשר אולי זה לערוך את הסרט ו"להוסיף" ידנית פריימים כדי שהתמונה תהיה יותר חלקה, אבל אף אחד בעולם לא עושה את זה.

קיצר, תבין שסרטים זה 60FPS ומטה, ואני יודע שאתה מבין את זה, אז תסתום את הפה.

פורסם

אני פה- על בסיס של עזרה טהורה!

אני נותן את הלב ואת הנשמה, אני מקבל שאלות וטורח לענות על כולן, גם לשאלות מכשילות אני משתדל לענות.

אבל פה יש חוקים! ואותם צריך לכבד, ואתה לא מכבד את החוקים

אתה פה כדיי לקבל עצות וזה מה שאנחנו עושים, אם אתה לא מקבל את מה שאתה צריך אתה מוזמן לנסות במקום אחר

ול The_magament,

תירגע באמת שאין פה מקום לקללות, ויכוח זה דבר נורמאלי כל עוד הוא נשמר בגבולות הטעם הטוב

פורסם

שלום

אני מחפש כרטיס מסך לסרטים HD 1080P

שיעבדו ברמה 75 PFS

לשם כך אני צריך לראות מבדק שמוכיח שהכרטיס יכול להראות סרט בתזוזת פריימים 75 FPS

יש לזכור שהסרטים הרגילים הם 23 או 25 FPS

תודה

לאדם שיראה לי מבדק שהכרטיס מראה תמונה ברמה 75 FPS וברזולוציה 1080P

תשובה - לא קיים כרטיס מסך כזה.

אם תתעשת ותהיה מוכן לשמוע הסברים לכך שלא קיים כרטיס כזה, במקום לבוא בטענות לאנשים שמנסים לעזור לך מזמנם החופשי, אתה מוזמן להודיע על כך.

פורסם

בונא, אתה פשוט הולך :s07: כל הדיון!

אתה רואה פה כמה מומחים, מנהלים ועוד ענו לך, ואתה ממשיך להתווכח?! חתיכת חצוף.

לא קיים כזה כרטיס, וגם לא סרטים כאלה.

פורסם

romaero22 ידידי, למה נראה כאילו פתחת את הדיון כאילו יש לך משהו נגד הקהילה פה.

בכל מקרה לפי "הפגנת הידע" הגדולה שאתה מראה פה, למה אתה מציג שאלות אם אתה יודע כבר את התשובות שלך.

בכל מקרה נראה כאילו אתה יודע את התשובה ואתה רוצה להראות כאילו האנשים פה פחות מקצועיים שלך.

בכל מקרה לשאלתך המקורית, גם אם תציג סרט שהוא בעל "800FPS" כמו שאתה טוען זה לא קשור לכרטיס המסך, המגבלה עצמה תגיע מהמסך עצמו אם עד עכשיו לא הבנת את זה (המסך מוגבל עד 60FPS).

אם אתה עדיין טוען שאף אחד פה לא מבין ואתה הכי חכם פה, הריי שאין מקום לשאלה כזאת בפורום פה כי לא תקבל עוד עזרה.

מה שהכי הייתי ממליץ לך זה במילה אחת גגל אותה http://www.google.com

שיהיה לך המשך יום טוב.

ודבר אחרון יש לי להגיד, אם תתן אפשרות לקהילה פה, באמת שתצליח ללמוד דבר או שתיים בחיים שלך בכל הנוגע לנושא המחשבים

פורסם
  • מחבר

אני פה- על בסיס של עזרה טהורה!

אני נותן את הלב ואת הנשמה, אני מקבל שאלות וטורח לענות על כולן, גם לשאלות מכשילות אני משתדל לענות.

אבל פה יש חוקים! ואותם צריך לכבד, ואתה לא מכבד את החוקים

אתה פה כדיי לקבל עצות וזה מה שאנחנו עושים, אם אתה לא מקבל את מה שאתה צריך אתה מוזמן לנסות במקום אחר

ול The_magament,

תירגע באמת שאין פה מקום לקללות, ויכוח זה דבר נורמאלי כל עוד הוא נשמר בגבולות הטעם הטוב

באם היית שם לב לאורך כל הדיון

ענית לא לעניין

מונחים בסיסים כתבת שטויות והמצאות

באופן אובססיבי חולני אתה ממשיך בכח לענות למרות

שרמזתי לך מספםר פעמים בבקשה לא לענות

הצהרותייך החולניות על שאתה עונה עם הנשמה

מראות לי פעם אחרי פעם אדם באמת מסכן וחולני נפשי

שרוצה כל כך בהתיחסות ובמגע או אולי מצבך מגיע עד מזוכיסטיות טהורה

חבל שאתה מנסה בכח ובצורה שמצריכה טיפול והתערבות פסיכיאטרית למצבך

בכל מקרא אני רופא במקצועי

ואני זקוק לכרטיס כזה לסרטים רפואיים שמגיעים לרמת דיוק של 75 FPS

כדי לראות ניתוחים וללמוד מצילום מדוייק

שיננו יודעים שהמצב שלך מצריך טיפול דחוף ואני מקווה שתפנה לטיפול

בכל מקרא הבנתי שמקצועיות אין כאן אז הפנה לאתרים מקצועיים יותר

ברשותך או בלי רשותך

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים