פורסם 2008 באוקטובר 3017 שנים היציאה של הכרטיס מסך שלי הי dvi לכן קניתי קבל שבצד אחד dvi ומצד שני hdmi לחיבור של הטלזויה.כאשר חיברתי בינהים לאחר מספר דקות זה עושה רעש של קצר ....רעש חזק....היה פה טכנאי של חברת ח.י. הוא דיבר עם המעבדה שם ושני טכנאים אמרו אותו דבר : שצריך לשנות בהגדרות של הכרטיס מסך שלא לא יחפש סאונד ...שהבעיה בהגדרות של הכרטיס מסך ....אם מישהו יוכל לעזור לי איך לשנות תהגדרה הזאת אני אודה לו מאוד.....תודה מראש ....ד.א. הכרטיס מסך שלי הוא של nvidia geforce 8800 gtהטלזויה היא :lg 32 30r
פורסם 2008 באוקטובר 3017 שנים מחבר אני יודע שהוא לא מוציא רעש...המעבדה שלהם טוענת שההגדרות של הכרטיס מסך שלי אומרות לכרטיס לנסות להוציא רעש וזה גורם לקצר כל כלשהוהם אמרו לי לבטל את זה הבגדרה ואז זה לא יעשה רעשים....
פורסם 2008 באוקטובר 3117 שנים מחבר הרעש בא מהטלוזיה....עכשיו זה מה שמוזרכי זה לא מעביר סאונד ....מהרמקולים של המחשב אני שומע רגיל את הסאונד ....גם בזמן שזה עושה את הרעש של הקצר....
פורסם 2008 באוקטובר 3117 שנים מחבר יש עוד חיבור ניסיתי גם אותו לפני שהעלתי את הנושא לפורום...... זה אחרי שהיה אצלי טכנאי ואחרי שדיברתי עם המעבדה .... הם טוענים שצריך לשנות תהגדרות של הכרטיס מסך של יוציא סאונד .... מישהו יודע אם יש כזה דבר בכלל .....אם קיימת אפשרות לשנות את זה בהגדרות ואם כן איך תודה לכל העוזרים...
פורסם 2008 באוקטובר 3117 שנים הבעיה לא נובעת מהמחשב !יש לך מחשב נוסף/DVD/סטרימר עם יציאת DVI/HDMI ? כדי לחבר לטלויזיה.
פורסם 2008 באוקטובר 3117 שנים מחבר לא אחי זה רעש כמו שיש מסך לבן בטלזויה.....פססססססס כזה רק ממש ממש חזקכאילו עוד שניה זה מתפוצץ ....[br]פורסם בתאריך: 31.10.2008 בשעה 18:46:03כן חיברתי דיוידי .....וזה לא עשה רעשים ......
פורסם 2008 באוקטובר 3117 שנים מחבר כל זמן שאני מחבר את הכבל לנתק את הממיר של ההוט ...?למרות שהוא מחובר בבנות רגילות ....?אני אנסה אחי תודה
פורסם 2008 באוקטובר 3117 שנים כן חיברתי דיוידי .....וזה לא עשה רעשים ......חיברת את ה- DVD לאחת מכניסות ה- HDMI של הטלוזיה ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.