עבור לתוכן

Elder Scrolls הבא - רק ב 2010

Featured Replies

• תגובות 44
  • צפיות 3.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לא מפתיע בהתחשב שהם התחילו לעבוד עליו מיד עם סיום Oblivion.

פורסם

שישקיעו ב - AI סוף סוף, זה והקווסטים הלא מספיק מעניינים היו הנקודות החלשות היחידות ב - ES4:O.

ואני גם מקווה שלמשחק תהיה את האווירה הקודרת ואפלה יותר של MORROWIND מאשר את זו הג'נרית של OBLIVION.

פורסם
  • מחבר

למרות שנהניתי מאובליביון, אני מסכים עם כל מילה, הקודם היה הרבה יותר מעניין.

פורסם

איזה באסה זה עוד מלא זמן לדעתי גם מרווינד היה טוב יותר למעט הקטע של ההליכות האין סופיות אבל האדם זאב היה מדהים

פורסם

לדעתי זה היה כל הכיף, לשוטט בעולם המשחק ולגלות דברים ומערכת הטלפורט באובליביון הפכה את המשחק לקל מדי.

וגם למי שלא אהב ללכת היה קסם תעופה שמשום מה לא הופיע באובליביון (והיו גם את החרקים הענקיים והטלפורט בגילדת הקוסמים).

פורסם

לדעתי זה היה כל הכיף, לשוטט בעולם המשחק ולגלות דברים ומערכת הטלפורט באובליביון הפכה את המשחק לקל מדי.

וגם למי שלא אהב ללכת היה קסם תעופה שמשום מה לא הופיע באובליביון (והיו גם את החרקים הענקיים והטלפורט בגילדת הקוסמים).

ובהמשך של מורווינד השיטוט הפך למהיר מאוד בגלל הנעליים המהירות והתרופה לעיוורות...

אבל עדיין, הרוב של שחקני המחשב לא נהנה ללכת בלי סוף ומעדיף להגיע ישירות לאקשן. גם אני נטשתי את המשחק ורק אחרי אובליוויון חזרתי אליו...

פורסם

מעניין איפה ביבשת Tamriel נשחק הפעם

TamrielMap.jpg

היינו כבר ב Cyrodiil , Morrowind , Hammerfell , High Rock

אני מקוה שזה יהיה Skyrim ארץ הנורדים

יהיה ממש מגניב הרבה יערות הרים ושלג

גם אני מקווה שהם יחזרו לסגנון של מורוווינד האווירה שם היתה הרבה יותר מפחידה ומעניינת

אני אשמח אם הם יבטלו את ה fast travel שיש ב אובליוויאן זה ממש הרס את המשחק

2010 זה לא כזה הרבה זמן עד אז יש לנו שנה וחצי לחרוש על Fallout3 :xyxthumbs:

פורסם

שיעשו fast travel כמו בF3

קודם צריך להגיע פיזית אל המקום כדי לטלפרט אליו אחר"כ

איזון מעולה

פורסם

^ זה היה ככה גם באובליביון...

פורסם

עד כמה שאני זוכר היה בהתחלה באובליוויון את כל הכפרים גלויים על ההתחלה כך שכל מקום שלא גילית היה קרוב למקום גלוי כלשהו מההתחלה

פורסם

צריך לבטל את ה - FAST TRAVEL לאלתר.

במשחק תפקידים פתוח החקירה והשיטוט בעולם המשחק זה אחד הדברים המרכזיים, יש גבול עד כמה USER FRIENDLY אפשר להיות (לא צריך להפוך את המשחק לפשוט יותר).

פורסם

אבל יש גם גבול לכמה בנאדם צריך ללכת

פורסם

גם ככה אובליביון היה קטן יותר ממורווינד וגם היו סוסים.

פורסם

על מה אתם מדברים?? קודם צריך להוסיף חפצים למשחק ואז נדבר...כי לי קשה לקרוא לזה RPG עמוק כשיש 3 סוגי שריונות מכל סוג ו10 נשקים +-...מה קרה? אין בראש עוד כמה רעיונות יצירתיים?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים