עבור לתוכן

Zotac 9800gtx+

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אז שווה לי לקחת לוח שתומך ב SLI שאם אני ירצה אני יוכל להוסיף עוד אחד לא?

2)תיראה אני משחק במסך 19 אינץ דק ורזולוציה 1024X1280 ורוצה לשים הגדרות High בקרייסיס ובמשחקים אחרים v.high

אז שווה לי הכרטיס 9800gt או שעדיף hd4850? מה בישביל המסך שלי יותר מישתלם

• תגובות 58
  • צפיות 4.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

1) לא כדאי.

2) ה- 9800GT יספיק, ה - HD4850 מיועד לרזולוציה גבוהה יותר.

פורסם
  • מחבר

אוקי תודה על העזרה אחי ועוד שאלה אחת קטנה עם אני ירצה ליקנות מסך 22 אינץ בעתיד אז הכרטיס עדיין יהיה טוב? ומישתלם מה Hd4850?

שאלה אחרונה למה לא מומלץ ליקנות לוח שתומך ב sli שאם אני ירצה להוסיף עוד כרטיס אז אני יוכל

פורסם

SLI לא משתלם אם לא קונים אותו ישר, בעתיד יהי כרטיס בוד ברמה של ה - דLI הפוטנציאלי ולכן זה לא כדאי.

למסך 22 ה - HD4850/9800GTX יהיה בחירה טובה יותר בגלל הרזולוציה הגבוהה יותר שלו שעומדת על 1680X1050.

פורסם
  • מחבר

יש מצב אתה מביא לי לינק לכרטיס 9800gtx אבל לא מ zotac מיחברה שמכירים אותה

פורסם

אין בעיה, אבל שתדע ש - ZOTAC חברה מצויינת וכל כרטיס שלהם מקבל ביקורות מצוינות (וגם ההבדלים בין החברות השונות באופן כללי מסתכמים בעיקר בקירור של הכרטיס ואם עשו לו OC מהמפעל או לא, וגם בבאנדל לפעמים).

הנה כרטיס זול - http://www.iqpc.co.il/Home/showItemmenu.asp?id=4526

פורסם
  • מחבר

ואיך הקירור של הכרטיס הזה?

פורסם
עם 9800 GTX אתה מריץ את CRYSIS על VH עם רזולוציה גבוה בבערך 30-35 FPS

אה, ברור. זה למה הכרטיס שלי מריץ אותו ככה על 1024*768. תפסיק לברבר בשכל.

פורסם

הקירור הרגיל של ה - +9800GTX הוא בסדר.

יש גרסה עם קירור טוב יותר (וגם OC) בעוד 70 ש"ח, לינק - http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1239

פורסם
  • מחבר

והוא מיתחמם הכרטיס?

פורסם

מתחמם פחות, גם כן הקירור שלו יתן לך יותר יכולת ב OC.

פורסם
  • מחבר

רגע אם אני נישאר עם המסך שלי 1024X1280 יחזיק גם את המשחקים שהולכים לצאת ככה לשנתיים הקרובות?

פורסם

אי אפשר לענות על שאלה כזאת (בוודאי שלא להגיד על אילו הגדרות וכמה פריימים לשנייה).

פורסם
  • מחבר

על הגדרות high רזולוציה 1024X1280 כי אני לא רוצה ליקנות מחשב שעוד איזה חודש יצא מישחק והוא לא יצליח להריץ אותו

פורסם

אז קנה 4870x2 או שתשכור את שירותיה של מגדת עתידות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים