עבור לתוכן

מעבד חלש יכול "לרמות"?

Featured Replies

פורסם

מי אחראי על AI? המעבד? המשחק?

ה-AI שמולו תתמודד יהיה תמיד אותו הדבר ב-100%?

אם אני משחק עם מעבד יחסית חלש, יכול להיות שהוא יחשב את ה-AI ברמה נמוכה יותר ממעבד תותח?

בשורה התחתונה - שחקן עם מחשב חזק ייצטרך "להתאמץ" יותר במשחקים (כל משחק, לא רק פעולה)?

פורסם

ממש לא. גם אם ה AI לוקח הרבה משאבים הוא מגיע לאותם החלטות / פעולות.

אם כי יכול להיות שהוא יגיב מהר יותר כיוון שהוא "יחשוב" מחדש יותר פעמים בשנייה

פורסם
  • מחבר

ממש לא. גם אם ה AI לוקח הרבה משאבים הוא מגיע לאותם החלטות / פעולות.

אם כי יכול להיות שהוא יגיב מהר יותר כיוון שהוא "יחשוב" מחדש יותר פעמים בשנייה

אבל תיאורטית, יש למחשב חלש "ייתרון" במגרש הזה?

אני לא מדבר על להרגיש את זה כשאני משחק.

סתם מעניין אותי אם על הנייר יהיה יותר קל לשחק על מחשב ישן (בואו נעזוב לרגע את הדיון אם המחשב הישן יריץ את המשחק או לא).

פורסם

אין שום הבדל באינטליגנציה בין מחשב ישן לחדש. המשחק נשאר כפי שהוא.

פורסם

הAI בנוי לתוך המנוע של המשחק, אין שום יתרון\חסרון בעוצמת מעבד כשזה נוגע לנושא הזה. :kopfpatsch:

פורסם
  • מחבר

אוקיי.

סתם עלה לי לראש היום ושעשע אותי לחשוב שאם זה נכון, אז זה לא תמיד "טוב" לקנות מחשב חזק.

חבל, זה יכול היה להיות מצחיק.

רגע, עכשיו כשאני חושב על זה, אין מבחן AI ל-CPU ב-3DMARK Vantage?

מה הוא בודק שם בדיוק? או שאני טועה?

;)

פורסם

המעבדים לא הופכים ל "חכמים" יותר אלא למהירים יותר

פורסם

ה-AI בכל משחק מותאם לרמה מינימלית מסוימת של מעבדים (ולכן לכל משחק יש דרישות מינימום, בין היתר בגלל דרישות כאלו). אם למשל נבצע השוואה בין שתי קונסולות, לדוגמא בין ה-DS ל-PSP כאשר ל-PSP יש מעבד חזק בכמה רמות מעל זה של ה-DS, אתה תוכל לראות שמשחקים שדורשים חישובי AI בזמן אמת יהיו טובים יותר על ה-PSP (מבחינת ה-AI כמובן ולא מבחינת המשחקיות בהכרח).

אני יכול לציין לדוגמא את FIFA 09 שכאשר אני משחק בו על ה-DS, שחקני היריב והשחקנים שלי די גרועים אך על ה-PSP הם מגיעים להחלטות ברמה גבוהה הרבה יותר אך לא מדובר בדוגמא בודדת וישנם משחקים נוספים שנהנים מכך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים