עבור לתוכן

איזה כרטיס מסך מתאים לhanns.G 28"?

Featured Replies

פורסם

שיריץ לי משחקים חלק על רזולוציה טיבעית,

והאם הוא יתאים למפרט שלי? (מופיע בצד, המעבד עם אוברקלוק ל2.7-2.6 בלי לעלות מתחים, רק לזיכרון0.1V+)

פורסם

תקציב?

בכ"מ 4870/260GTX יהיו טובים.

פורסם

תוסיף את התקציב שלך לכותרת.

פורסם

עם המפרט שלי המשחקים הכבדים ביותר בהגדרות המקסימליות ללא פילטרים 45-65fps AA עם 18-40fps AA (אני עובד ברזולוציה טבעית - 1920x1200 וה- 4870 ב- OC של כ- 15%), המספרים לא מדוייקים, לא הרצתי באנצ', רק שיחקתי עם Fraps ברקע...

רזולוציה גבוהה זה התחום בו הכרטיס הזה מצטיין, ממליץ לקחת את הדגם של ה- 1GB זכרון (אם יש תקציב), לפי באנצ'ים שונים בנט הוא נותן עוד שיפור משמעותי לביצועים ברזולוציה הזו ומעלה.

פורסם

לפי מה שראיתי גרסת ה - 1GB שימושית בינתיים רק ל - 2560X1600.

פורסם

דווקא זכור לי שראיתי מספר באנצ'ים עם שיפור משמעותי גם ב- 1920x1200, אני אחפש אותם...

פורסם
  • מחבר

ואין בעיה מבחינת הספק?

פורסם

שום בעיה מבחינת החוזק שלו.

אתה רק צריך לדאוג לקנות לך את חיבורי ה - PCI-E המתאימים בשביל הכרטיס.

פורסם
  • מחבר

מה ז"א דניס? תוכל לפרט קצת

פורסם

בשביל הכרטיס צריך שני חיבורי PCI-E של 6PIN שאין לליברטי עד כמה שזכור לי וצריך לקנות אותם בנפרד.

פורסם
  • מחבר

אם תוכל לשלוח לי דוגמא מזאפ אפילו אני אשמח

פורסם

לא ממש מציעים אותם למכירה ברשת אלא צריך לשאול בחנויות.

לפי מה שזכור לי IQPC מכרו אותם, אז כדאי לך לברר אצלם.

פורסם

אם אני לא טועה הכבלים כלולים בבאנדל של חלק מהכרטיסים, גם על זה אתה יכול לברר בחנות.

פורסם
  • מחבר

עברתי קצת בפורום וראיתי שאנשים דווקא נוטים לכיוון ה260GTX (יש לו יתרונות של זיכרון, הטמפ' לא 80 בסטוק, PhysX , ו-Cudaשאין לי מושג מה זה)

שווה להוסיף קצת למחיר ולהביא אותו?

פורסם

אם הPHYSX חשוב לך, ואתה לא רוצה להיבהל כל פעם שאתה מריץ אוורסט [מה שקרה לי כשקיבלתי את 4850] אז 260GTX 216 הוא אחלה כרטיס.

4870 פשוט זול יותר ונותן ~ את אותם הביצועים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים