פורסם 2008 באוקטובר 2917 שנים מחפש לוח אם לשימוש מחשב באינטרנט. עלות מפרט כ - 1500 ש"ח ללא ציוד היקפי. בהצעות שקיבלתי משולבים לדעתי לוחות מיושנים. למשל, GA-M61PME-S2-AM2 של ג'יגה בייט, הלוח צ"ל עם כ. מסך OB אבל כרטיס סביר.
פורסם 2008 באוקטובר 2917 שנים בתקציב כזה לא תמצא משהו יורת טוב מהGIGA בהרבה.... אם ביכלל עלותו כ - 270 ש"ח. אם אני מוסיף כ - 100 ש"ח - יש משהו מתקדם יותר? פשוט המילה "מיושן" שהשתמשו בה בהקשר של הלוח הזה עושה לי טעם לא טוב בפה. ישר מתקשר לי עם רכב טרנטה שנתקע השכם והערב.דרך אגב, מה בדיוק נקודות החולשה של הלוח הזה?
פורסם 2008 באוקטובר 2917 שנים לא יודע בדיוק להגיד לך מה הנקודת חולשה שלומה שאני כן יגיד לך זה שזה לוח ''סבבה''ואם אתה רוצה כרטיס מסך יותר חזקתוותר על זה שהוא OBלקחת את המאה להוסיף 50 ולקנות כרטיס מסך חזק פי2 או יותר ממה שיש על הלוח ? :-\
פורסם 2008 באוקטובר 2917 שנים לא יודע בדיוק להגיד לך מה הנקודת חולשה שלומה שאני כן יגיד לך זה שזה לוח ''סבבה''ואם אתה רוצה כרטיס מסך יותר חזקתוותר על זה שהוא OBלקחת את המאה להוסיף 50 ולקנות כרטיס מסך חזק פי2 או יותר ממה שיש על הלוח ? :-\כשאתה כותב "סבבה" (עם מרכאות) אז אתה ציני או מתכוון ברצינות? אחרת משתמע שזה לוח מופלא... .בכל מקרה, המחשב מיועד 99% אינטרנט, אז חבל להוציא על כרטיס שאינו OB.
פורסם 2008 באוקטובר 2917 שנים סבבה זה סבבה לא הייתי ציני חחהלוח לא מופלא אומנםאבל גם מיושן או טרנטה לא הייתי קורא לוכמו שאמרתיהוא סבבהואם אתה אומר שהמחשב הוא 99 אחוז לאינטרנטאז הוא יהיה יותר מסבבה בישבילךאם בעתיד תרצה לשדרג כי הכרטיס מסך לא מספיק חזק..מה שאני לא מאמין שיקרהתמיד יש לך שמה את הסלוט של PCIהוא לא בורח ;D
פורסם 2008 באוקטובר 2917 שנים ערוך בבקשה את הכותרת לפי חוקי הפורום:http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=301391.0
פורסם 2008 באוקטובר 2917 שנים אומנם ה690G "ישנה" אבל היא עדיין מספקת..בתקציב שציינת זה הלוחות אם שתמצא..מעבר לזה בתקציב גבוה יותר יש את לוחות האם שמבוססים על ה780G..אבל המחירים הם כבר 400+ שקלים..אחד מהם זה הASUS M3A78EMH HDMI שמשתלם ביחד ל380+- שקלים שהוא עולה..מה גם שבשימוש משרדי/אינטרנט אין שום צורך ביותר ממה שהציעו לך...
פורסם 2008 באוקטובר 3017 שנים ערוך בבקשה את הכותרת לפי חוקי הפורום:http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=301391.0איך אני עורך ת הכותרת? העריכה נותנת לי רק נוסח הטקסט בהודעה?!
פורסם 2008 באוקטובר 3017 שנים מחבר אומנם ה690G "ישנה" אבל היא עדיין מספקת..בתקציב שציינת זה הלוחות אם שתמצא..מעבר לזה בתקציב גבוה יותר יש את לוחות האם שמבוססים על ה780G..אבל המחירים הם כבר 400+ שקלים..אחד מהם זה הASUS M3A78EMH HDMI שמשתלם ביחד ל380+- שקלים שהוא עולה..מה גם שבשימוש משרדי/אינטרנט אין שום צורך ביותר ממה שהציעו לך...690G זה GA-M61PME-S2-AM2 ?
פורסם 2008 באוקטובר 3017 שנים כשתחליט לכבד את החוקים ולערוך את הכותרת שלח אליי הודעה פרטית ואני אשחרר את הנעילה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.