עבור לתוכן

מודם USB או Ethernet ואיזה, בחיבור לבזק - ADSL.

Featured Replies

פורסם

עד עכשיו היה לי מודם USB דגם ECI b-focus 150, הוא כצפוי ממודם של בזק הלך לעולמו.

אני הולך להחליפו ורציתי לדעת איזה מודם כדאי לקחת USB או רשת ואיזה מה"מבחר" שבזק מציעה עדיף.

אין לי כל כך ידע בנושא, אבל במודם שהתפגר יכלתי לקבל IP חדש עם כל התחברות.

הייתי רוצה שזה יתאפשר גם במודם הבא (אם זה בכלל קשור :smile1:), אפשרי במודם רשת?..

תודה!

פורסם

אני ממליץ על מודם רשת.

לגבי חברה ודגם אין לי דעה כי אני לא יודע מה בזק מחלקים בימינו.

כל עוד אתה לא משלם לספק שרותי האינטרנט על IP קבוע אתה תמשיך לקבל IP שונה בכל התחברות לאינטרנט ולא משנה אם החיבור למודם הוא USB או רשת.

פורסם

בגדול זה לא משנה.

בקטן יותר תקח את ה600E אם יש.

ובקטנטנה תדע שלקחת ביתי (רוב הסיכויים שיציעו לך), גם ללא תשלום, יעלה לך בשנתיים התחייבות.

פורסם
  • מחבר

לקחתי את ה - Aztech 600E (לא היה כל כך ממה לבחור), ללא תוספת תשלום.

תודה חבר'ה !

פורסם

אחלה מודם, חסין לחלוטין לשתן חתולים!

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

במקום לפתוח נושא חדש - יש לי אותה שאלה:

יש לי כרגע מודם ALE 130 והוא על הפנים, איזה מודם מומלץ וטוב ממה שבזק יכולים להציע במקום ללא תוספת תשלום ? 600E ? יש עוד חוץ מזה ? וכרגע הוא מחובר ב- USB אז אם הוא מודם רשת מה זה אומר ? יש לי שני מחשבים מחוברים, אז החיבורי רשת שלהם תפוסים. אז מה אני צריך לעשות ? ויהיה למודם החדש חיבור חשמל עצמאי ?

תודה

* ואם יש לי אופציה להביא מודם מבזק בחינם, יש איזה מודם לא אלחוטי טוב שאני יוכל לבקש שיעבוד עם אותם הגדרות אצלי ששני מחשבים מחוברים בחיבור רשת רגיל ביניהם ?

פורסם

לירן, קח את האזטק, הוא אחלה.

פורסם

לירן, קח את האזטק, הוא אחלה.

לי גם יש את ה- AZTECH - עדיין לא עשה בעיות (שנה)

פורסם

תודה, אני יבדוק, מקווה שעדיין יהיה להם כזה בבזק והם יחליפו לי. אם יש עוד הצעות או תגובות תרשמו.

פורסם

יש לי שאלה שלא קיבלתי עליה תשובה, אם תוכלו לענות בבקשה:

אני כרגע מחובר עם שני מחשבים עם כבל רשת ביניהם. ממה שהבנתי המודמים של אזטק הם רק מודמים של רשת. אז אם אני שם מודם רשת - איך אני מחבר את שני המחשבים (בלי ראוטר) ? אני יכול פשוט לשים במחשב עם המודם עוד כרטיס רשת ואז לחבר ביניהם ?

או שעדיף לי מודם USB אחר שהוא ברמה טובה שיש לבזק להציע ?

פורסם

או שתקנה נתב ותחלק את התקשורת בין שני המחשבים.

או שתקנה כרטיס רשת נוסף למחשב הראשון, ותחבר את שני המחשבים.

פורסם

זהו, יש לי עוד כרטיס רשת, אז אפשר לשים אותו במחשב ולחבר אליו את המחשב השני, וגם את המודם רגיל וזהו ? וזה יעבוד טוב בעיקרון ?

פורסם

כן

רק שהמחשב שמחובר למודם יצטרך לעבוד כדי שהשני יקבל גם אינטרנט..

פורסם

אין שום מודם USB בבזק שעדיף על מודם רשת, כל מודם רשת מבזק.

אתה יכול לעשות שני דברים:

1. לחבר למחשב ה"ראשי" עוד כרטיס רשת ולהמשיך לעבוד בICS.

2. לקנות מתג (switch) של 5 מבואות באיזה 50 ש"ח, את המודם להפוך לנתב (אפשרי בכל מודם רשת מבזק) ולחבר את שני המחשבים למתג.

פורסם

זה מה שעשיתי בסוף(אחרי כמה שעות של ניסויים) - רק אתה בתגובה האחרונה נתת את הפיתרון הראוי: חיברתי מודם רשת לנתב כזה פשוט ששניהם ביחד כביכול פועלים כמו ראוטר ועכשיו כל מחשב עצמאי ואין לי שום דבר אלחוטי, בדיוק כמו שרציתי, תודה. (רק שזה עוד שני מכשירים חשמליים עם שנאי, בנוסף לאלף שכבר קיימים...)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים