פורסם 2008 באוקטובר 2917 שנים שלום לפני שבועיים קניתי מחשב חדש ואיך שהוא הגיע הוא לא עבד אם 2 הסטיקים לאחר שהסרתי אחד הוא עובד מצויין ( כל אחד מהם בנפרד עובד ) כששניהם מופעלים ביחד המחשב קופא ויוצא ממשחקים ומעבודה פשוטה ( אינטרנט ) יש למישהו מושג מה יכולה להיות הבעיה ? לוח אם : gigabyte ep45c-ds3זיכרונות : corsair xms2 twin2x4096-6400c5 gספק : thermaltake 650wתודה לעוזרים.
פורסם 2008 באוקטובר 2917 שנים תוודא שכרטיסי הזיכרון מותקנים בסלוטים שנדרשים בחוברת של הלוח אם.אם מיקום כרטיסי הזיכרון תקין אז תריץ בדיקה לזיכרונות באמצעות תוכנת MEMTESThttp://www.memtest86.com/
פורסם 2008 באוקטובר 2917 שנים קודם כל תחבר את הזיכרון החשוד במקום הזיכרון שעובד , תראה אם המחשב עולה , או יש איזה שהם ציפצופים..אם המחשב לא עולה , יכול להיות שהכרטיס תקול משום או , או מסיבה אחרת....שנית , תבדוק בספר של הלוח M .. איפה לשים את הכרטיס השני , יש הבדלים בסלוטים .. (תנסה לחבר אותו לאחד שהוא באותו צבע , אולי זה יעבוד...)תבצע בדיקת MEMTEST על כל כרטיס לבד.. לכמה שעות
פורסם 2008 באוקטובר 2917 שנים מחבר כהמחשב אם סטיק אחד אז הוא עובד ( לא חשוב איזה סטיק ) , אבל ברגע ששניהם מחוברים יש בעיות וקריסות עשיתי להם בדיקה בניפרד ואין תקלות אבל ברגע שאני עושה להם בדיקה ששניהם מחוברים אז יש מלא בעיות . אני מחבר אותם בדיוק כמו שכתוב בספר של הלוח וניסיתי גם וריאציות שונות וזה לא עזר.
פורסם 2008 באוקטובר 2917 שנים עשיתי להם בדיקה בניפרד ואין תקלות אבל ברגע שאני עושה להם בדיקה ששניהם מחוברים אז יש מלא בעיות בדקת עם MEMTEST ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.