עבור לתוכן

שידרוג מעבד AMD 4200

Featured Replies

פורסם

יש לי לוח יחסית ישן AM2 ומעבד 4200 חשבתי לשדרג אותו ל 6400 ב 500 ש"ח מה אתם אומרים ? או שזה לא שווה את המחיר ?

פורסם

מה עוד יש במחשב?

למה הוא משמש?

יכול להיות שאת 500 השקלים האלה כדאי להשקיע במשהו אחר שמגביל כרגע את ביצועי המחשב.

פורסם
  • מחבר

זה נשמע מצחיק זה מעבד בעיקר לאינטרנט אבל במאמץ של כמה תוכנות הוא קורס לפעמים אני מפעיל תוכנה כבדה כמו קמסטסיה הוא ניהיה כבד מת

אני נכנס לאתרים של סרטים הוא ניהיה קצת כבד - הגלילה שם ...

אני מפעיל כמה תוכנות ביחד הדפדפן קורס ..

עשיתי פירמוט הוספתי אפילו זיכרון ... החלפתי מ 80 גיגה ל 250 עדיין חלש .

חשבתי אולי 6400 המעבד הזה חזק יותר הקטע שהלוח שלי תומך עד 95 W והמעבד הזה 125 W לא יודע אם זה יתפוס אותו

או שאני אקנה 6000

פורסם

כמה זיכרון RAM יש לך במחשב?

פורסם
  • מחבר

2GB 667 קינגסטון .

האמת שניסיתי לעשות OC 20% לפי הביוס מ 2.1 ל 2.5 גם לא הרגשתי הבדל בביצועים וגם המחשב התחיל לעשות ריסטרט מוזר .

פורסם

תשמע לפי התיאור שלך יש משהו דפוק כנראה או בזיכרונות או במשהו אחר במערכת...

זה ממש לא אמור להיות ככה לא מדובר על מעבד חלש(אמנם זהו הכפול ליבה הכי זול היום.. אבל זה עדיין לא נחשב מעבד שאפשר להגיד עליו שהוא חלש..)

זה מעבד לא רע לשימוש אינטרנט והייתי אומר אפילו מעולה...

תבדוק בעיות במחשב...

פורסם
  • מחבר

עשיתי עידכון ביוס , החלפתי זכרונות , החלפתי כונן קשיח החלפתי מעבד ל 4200 אחר הכול אותו דבר

הבעיה או במעבד שהוא זבל או בלוח אם שגם אותו החלפתי אבל הביאו לי משומש במקומו לאותו אחד ראו שהוא לא חדש הגיע עם הפלטיקים של המארז .

אני מקבל תמיד הודעות " זיכרון וירטואלי נמוך " , או שפתאום הדפדפן נתקע ואחרי כמה שניות משתחרר הכול ניסיתי לעשות ...

שומעים תמיד את הכונן עובד עם רעשים כנראה בגלל שהמארז פתוח ? כאילו חסרים לו משאבים !!!!!! אפילו שיחקתי בהגדרות זיכרון מטמון ונתתי למערכת לקחת כמה שהיא רוצה וזה חזר .

התקנתי משחק מחשב לקח לו שעה לפתוח את הקבצים זה היה מקובץ המחשב הגיב כאילו הפעלתי הורטוס 100 אחוז מאמץ ובמחשב ישן פנטיום 4 2.66 זה לקח בדיוק 10 דקות הייתי בשוק!!!!

שומעים שהוא מתאמץ החלפתי אפילו ספק כח חדש מגנריק לגנריק אבל המערכת ממש פשוטה לא מצדיקה 400W נקי מערכת ממש בסיסית משרדית הכול OB .

אני מפעיל אימיול או קמסטסיה המחשב כמעט מת .. , אתרים כבדים עם הרבה פלשים או תמונות האינטרנט קורס ...הגלילה נתקעת או זזה כבד .

בדקתי 3DMARK את הכרטיס הגרפי OB וזה עבר בהצלחה , הורטוס מעבד וזיכרון עבר בהצלחה 100 אחוז מאמץ .. , MHDD 4.6

המחשב נדלק לא נדלק כן נדלק משחקים עם הכבלים SATA פתאום נדלק פתאום לא .. החלפתי אפילו כבלים , מארז חשבתי מקצר ...תופעות AMD .

שמים צורב SATA ו כונן קשיח SATA המחשב לא נדלק צריך לשים אחד ב RAID ואחר בבקר אחר בקיצור סיוט , ה SATA עושה הרבה בעיות ונראה לי שמשהו בבקר דפוק .. משהו " חונק" את המחשב כאילו אין לו " כח משאבים " חנוק .

ניסיתי הכול עם החומרה !!! אפילו התקנתי מערכת הפעלה חדשה עם הדרייברים הכי חדשים כולל דרייבר של מעבד , ציפסט ,ופצ' של USB הכול !!!!!

לחבר שלי יש פנטיום 4 ישן 2800-800-512 בתושבת 512 והמחשב עובד כמו גדול ולא נתקע . ( זכרונות DDR1 ו IDE ולוח אינטל )

הכול עובד מצויין פתאום קורס פתאומית או במאמץ ... האמת ? התייאשתי יותר AMD אני לא אקנה בחיים זה לא קרה לי אף פעם באינטל .

למען ההגינות ... עשיתי השוואה בין הפנטיום 4 הישן לאתלון ו PD ולאתלון כפול הליבה ה AMD עובד מהר יותר לטווח הקצר עם הרבה תקלות לעומת האינטל שאולי פחות מהיר אבל יציב לטווח ארוך לדעתי האישית עדיף מחשב יציב ופחות מהירות מאשר לשקוע בתקלות מוזרות

יש לי הרבה חברים שעובדים רק עם אינטל לא מוכנים לגעת ב AMD הם ניסו ופשוט החליטו ללכת על מוצר בטוח לא רוצים סיכונים

אמרו לי ב 012 להחליף את המודם שזה עושה את הבעיה נראה מה יהיה

נראה לי שאני אקנה לוח 775 - G31 ומעבד E2200 נשבר לי ה Z .

מצאתי מעבד 3GHZ 775 חד ליבה זרוק יש הבדל משמעותי בינו לבין E2200 בביצועים משרדיים ?

פורסם
  • מחבר

עדיין לא עניתם לי בקשר לשידרוג מ 4200 ל 6400 או 6000 .

AM2 תומך במעבדים החדשים ? אין לי בעיה שהמעבד יעבוד על 2000 במקום 5200 HTT .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים