עבור לתוכן

DELL 2409wfp - יהיה או לא יהיה?

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני רוצה לקנות מסך מחשב חדש בגודל של 24 אינץ'. בעקבות המלצות וסקירות גם אתר הזה, גם מחו"ל המסך שהכי תפס את תשומת ליבי הוא 2408WFP של דל.

שמתי לב שבכל שנה החברה מוציאה דגם חדש של המסכים שלה - לפני שנה זה היה 2407WFP למשל והשנה 2408WFP.

אם הבנתי נכון את המצב, בדגם האחרון של המסך היו בעיות מה שגרם לחברה להוציא עידכון לתוכנה הפנימית של המסך לפני כמה חודשים.

לכן אני כרגע מתלבט - האם לקנות את 2408WFP, או לקוות שיצא 2409WFP בתקופה הקרובה? (לא הצלחתי למצוא שום מידע מבוסס שאכן יצא כזה מסך..)

אני אשמח אם תוכלו לחוות דעה בעניין.

תודה.

פורסם

לא דל לא מוציאה כל שנה מסך. הקודם היה 2405WFP. בכל מקרה לא ידוע כעת לגבי מחליף.

לגבי "הבעייה" היא נוגעת למספר מאד מצומצם של משתמשים ולא בטוח שכולם ישימו לב אליה.

אם תפרט את השימושים שלך נוכל לחוות דעה יותר מדוייקת.

פורסם
  • מחבר

השימוש העיקרי שלי הוא תיכנות ולכן אין לי צורך ביכולות מיוחדות מהמסך: אני לא משחק במשחקים, אני לא מתעסק עם תוכנות גרפיות בכלל, אז באופן תיאורטי כל מסך פשוט יכול לספק אותי. מה שכן חשוב לי זה שהוא לא יעייף אותי שכן מדובר על שעות שימוש רבות מול המחשב.

בנוסף, אני כן עובד מדי פעם מול אנשים שמתעסקים בעיצובים גרפיים וחשוב לי שהמסך יציג צבעים באופן מדוייק.

מעבר לכך, אני שוקל לחבר את המסך ליס כך שישמש גם כטלוויזיה במקביל לשימוש כמסך מחשב, אבל אני לא בטוח האם זה בכלל אפשרי.

פורסם

הייתי חושב שוב אם להוציא 3100 ש"ח על מסך כזה אם אתה לא ממש לחוץ על איכות יוצאת דופן...

פורסם

לשימושים שלך המסך מעולה למעט העיצוב הגרפי.

למסך יש מכלול צבעים מורחב מה שמקשה על דיוק בגוונים.

אם זה מאד חשוב לך תצטרך לרדת בגודל ל20" לא רחב (אותו גוזה אבל פחות רחב). או להגדיל את התקציב.

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובות.

לעמית קרוב שלי יש את 2407WFP שהוא ייבא מחו"ל כשהמסך רק יצא במיוחד בגלל עניין הדיוק בצבעים (הוא מעצב גרפי) - אז הוא בעצם לא רואה גוונים מדוייקים?

אני אשמח להמלצה על מסך חלופי אחר אם אתה סבור שיש מסך שיספק את צרכי ויתן תמורה טובה יותר מול ההשקעה.

(לא משנה לי אם הוא זול יותר או יקר יותר, העיקר שיענה על הצרכים שציינתי קודם).

לצורך העניין, אני מוכן לעלות את התקציב לבסביבות 5000 ש"ח אם זה יספק את הצרכים שלי באופן טוב יותר מהמסך הזה אם יש בזה צורך.

תודה.

פורסם

יש הבדל משמעותי בין ה-2407WFP לבין ה-2408WFP (ויחד איתו גם ה-2407WFP HC) - מכלול הצבעים המורחב שנמצא בשימוש ב-2408WFP. אני מציע שתעבור על הקישורים הבאים:

מכלול צבעים מורחב (מאת Bagheera)‏, השפעה על דיוק הצבעים (מאת orleans)‏ וקישורים בנושא (מאת The Ripper)‏.

הם ייתנו לך יותר מושג בנושא על מנת שתוכל להחליט. אתה יכול לללכת על ה-S2431W של Eizo שהוא מסך מצויין עם מכלול צבעים סטנדרטי.

פורסם
  • מחבר

קודם כל הרבה תודה. מאוד עזרת לי עם הקישורים - הבנתי פתאום שבניגוד למה שחשבתי ה2408WFP ממש אינו כמו 2407WFP, וזה באמת עירער לי את כל כיוון הקנייה. הקישורים שקישרת אליהם הסבירו באופן ברור מספיק בשבילי גם על מה להסתכל, אז שוב תודה.

בכל מקרה, לגבי הדגם שהמלצת עליו - בדיקה קצרה בזאפ העלתה שהוא עולה 6500 ש"ח, ונראה לי מעט מופקע להשקיע כזה סכום למסך מחשב שישמש בעיקר לתיכנות. הצבעים חשובים לי מספיק כדי לעלות את סכום ההשקעה ב1500 ש"ח מ3500 לעד 5000, אבל לא להכפיל אותו ל6500 :)

אני אשמח להמלצה חלופית או לחילופין לחנות זולה יותר ממה שמצאתי בזאפ.

ושוב תודה.

פורסם

E זה פשוט סוג הרגל (EzUp):‏

http://www.eizo.com/products/lcd/s2431w/index.asp

Height Adjustable and EzUp Stands

Both height adjustable stand and EIZOs EzUp stand are available just choose the one you prefer. The height adjustable stand offers tilt and swivel angles of 40° and 70°, rotation of 90° for portrait mode viewing, and a height adjustment range of 82 mm. The EzUp stand offers further flexibility with 153 mm height adjustment, 25° tilt, 344° swivel, and portrait mode display.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים